MVGYOSZ hírlevél 54/2022 Karácsonyi különkiadás Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 1

Karácsonyi üdvözlet

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége minden hírlevélolvasónak meghitt karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván. Köszönjük, hogy anyagi és erkölcsi támogatásukkal hozzájárultak a Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampány sikeréhez, valamint hogy figyelmükkel egész évben kitüntették elektronikus hírlevelünket, honlapunkat, Facebook-oldalunkat és a TikTok-csatornánkat. 
A közelgő ünnep jegyében, kérjük, fogadják szeretettel Márai Sándor Négy évszak – December című írását a Mathias Corvinus Collegium diákjainak karácsonyi versantológiájából, melyet Boda Dorka olvas fel.
TOVÁBB
 
Andrea Bocelli és családja karácsonyi videója

„A Family Christmas” a Bocelli-család első közös albuma, amelyen Andrea, Matteo és Virginia Bocelli adják elő kedvenc karácsonyi dalaikat. A lemez egyik legszebb dala a The Greatest Gift c. szerzemény, amelyhez látványos videó is készült.
A videóklip első pillanataiban fenyvesek, dombok, hegyek és völgyek felett suhanunk csodaszép holdfényben. Előbb alig kivehetően, majd egyre közelebbről jelenik meg egy tornyokkal díszített kastély, ablakai ragyognak a fénytől. A kastély egyik szobájában egy ősz hajú férfi (Andrea Bocelli) zongorázik fehér kötött garbóban és sálban, valamint barna zakóban, mellette egy 10-12 év körüli kislány (Virginia) áll hófehér, elegáns, rövid ujjú ruhában, balján egy barna hajú, 25-30 év körüli férfi (Matteo) Andrea Bocellihez hasonló öltözékben, de sál nélkül látható. A dal első része ebben a szobában játszódik, néha-néha megjelenik a kinti holdfényes táj, sejtelmes csillámfényekkel. A klip közepétől Matteo már a ködös, holdfényes kertben sétál, az ablakban Andrea Bocelli és Virginia Bocelli áll, az égi csillámfények hirtelen angyalokká változnak, miközben táncolnak, fehér ruhájuk és szárnyaik, mint ezer karácsonyfaizzó, úgy ragyognak. A táncoló fénylények között feltűnik egy-egy zenész is a hangszerével. Miközben a muzsika mindent betölt, az ablakban álló gyermek boldogan, arcán mosollyal nézi a kastélykertben táncoló angyalokat.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play


 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email