Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesületének friss hírei

Szemfüles magazin 2023. március

Találatok: 0

Márciusi műsorunk első két riportja az egyesület nőnapi rendezvényén készült Nagy Lászlónéval, majd Balikó Józseffel, aki az arcképcsarnok e-havi választottja. Harmadik riportalanyunk Móni Imola, helyszíne pedig a Budapesti vakvezető kutya-kiképző. Témája: a jelenleg érvényes vakvezető kutya igénylés menete. Programajánlóval zárjuk e havi műsorunkat.

MVGYOSZ hírlevél 12/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Találatok: 2

Április 11-én az MVGYOSZ működtetésében nyit újra a Vakok Kertje A kikelet érkezését nemcsak a rügyező fák, a tavaszillat és az egyre hangosabb madárcsicsergés jelzi, hanem az is, hogy a látássérült emberek pihenőparkja, a felújított Vakok Kertje kinyitja kapuit. Az idei évtől kezdve a kert működtetését a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége veszi át a Városliget Zrt.-vel 2023 februárjában kötött együttműködés eredményeként.

MVGYOSZ hírlevél 11/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Találatok: 0

Két újabb együttműködési megállapodást kötött az MVGYOSZ A Tisza-tavi Ökocentrummal és a Veszprémi Állatkerttel kötött együttműködési megállapodást a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, melynek eredményeként a szabadidő aktív eltöltését szolgáló létesítmények 2023-ban kedvezményesebb jegyáron lesznek látogathatóak a látássérült személyeknek és egy fő kísérőjük számára.

MVGYOSZ hírlevél 10/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Találatok: 4

Segédeszközboltjába keres munkatársat az MVGYOSZ A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége felvételt hirdet segédeszköz-értékesítő munkakör betöltésére. A feladatok ellátására olyan személy, leendő munkatárs jelentkezését várjuk, akinek van kereskedelmi tapasztalata, jó kommunikációs készséggel rendelkezik, szívesen foglalkozik emberekkel, képes betartani a határidőket és precízen végzi a feladatait.

VGYVE iroda zárva tartás

Találatok: 0

 

Értesítjük tagtársainkat, hogy 2023. március 13-tól 2023. március 17-ig (hétfőtől-péntekig), az iroda zárva tart, az ügyintézés szünetel, szabadságolás miatt. Nyitás 2023. március 21-én, kedden, a szokott időben, 13:30-tól.
 
Sürgős esetekben telefonon
Bősze György elnök +36 30 196 36 55
Nagy Lászlóné Marika alelnök +36 70 396 77 54
elérhető.

MVGYOSZ hírlevél 9/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Találatok: 6

13+1 indok arra, hogy miért az MVGYOSZ-nek adja az 1%-át! A magyar adózóknak lassan 27 éve van lehetőségük arra, hogy szabadon rendelkezzenek a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékának felhasználásáról. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége is jogosult az 1 százalékok gyűjtésére és felhasználására.

Szemfüles magazin 2023. február

Találatok: 0

Februári első riportunkban Fóris Norbert sportolóként szól az ünnepi dőzsölésről és JUDO-s terveiről. Szemléletformáló rendezvényeink során a Brenner János óvoda vezetője Pintérné László Ilona számol be élményeiről. Egyesületünk 40 fős csoportja a fővárosi Nagycirkuszban tekintette meg a Jégkirályság című előadást narrátor támogatással.

MVGYOSZ hírlevél 8/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Találatok: 2

Kérés a BlindShell 2-es felhasználókhoz Az MVGYOSZ környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve, valamint a megemelkedett papírárakra való tekintettel újrahasznosításra irányuló kéréssel fordul a BlindShell 2-es magyarul beszélő okostelefonokat használók felé. TOVÁBB Együtt a jövőnkért 2023 Idén már a hatodik évében jár A jövő kilátásai program,

Örömhír! Ismét nyertünk!

Találatok: 1

Idén 12. alkalommal írta ki a TESCO az “Ön választ, mi segítünk” pályázatot. A program keretében a Tesco 180 kezdeményezés támogatására összesen 42 000 000 forintot adományoz, ezzel támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. Egyesületünk már harmadik alkalommal nevezett be erre a megmérettetésre és harmadik alkalommal értük el a területünkön az első helyezést.