MVGYOSZ hírlevél 55/2022 Szilveszteri különkiadás Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 4

Szilveszteri bakiparádé

Több mint 6300 online elérhető hangoskönyvvel zárta a Bodor Tibor Hangoskönyvtár a 2022-es évet, a hagyománnyá vált szilveszteri bakiparádéban most is a hangoskönyvekhez vezető út bukkanóit fedjük fel.

Nyelvtörő kifejezések, torlódó mássalhangzók, elírások, alliterációk, szomszédból áthallatszó fúrás, de még egy macskanyávogás is olyan akadály, amely bizony bosszúsággal fűszerezett vicces pillanatokhoz vezet. Összeállításunk főszereplői a Bodor Tibor Kulturális Egyesület önkéntes felolvasói, akik idén is beengedik az olvasókat a kulisszák mögé, hogy a szövegekkel folytatott gigászi küzdelmük nyelvtörő pillanatainak részesei lehessünk. Tartsanak velünk, búcsúztassuk együtt az óévet a vidám összeállítással! Minden kedves olvasónknak békés, szerencsés és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

A bakiparádét összeállította: Tóth Imre technikus
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play


 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email