Reflexzónás technikán alapuló talpmasszázs tanfolyam csak tagoknak!

Views: 7

Tisztelt Tagok!


Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam a Kormányhivatal által bejegyzett felnőttképzési nyilvántartási számmal rendelkező felnőttképző szervezésében hirdetett, Tanúsítványt adó, reflexzónás technikán alapuló talpmasszázs tanfolyamunkat, ami 2022. május 6-7-8-án kerül megrendezésre Budapesten.

Ez a talpmasszázs tanfolyam kifejezetten a vak- és gyengénlátó tanulóink speciális igényeihez igazodva, maximális odafigyeléssel és törődéssel felépített, megfelelő tempóban haladó elméleti- és gyakorlati oktatást foglalja magában.

A tanfolyamra terápiás kutya is hozható.

A 3 napos, 30 órás tanfolyam díja 47 000,- Ft, mely összeg tartalmazza a tananyag, a jegyzetek, a kidolgozott modulok, a talptérképek, a krémek, olajok, valamint a Tanúsítvány költségét is.

A képzés elvégzése után, a megszerzett Tanúsítvánnyal és tudással, egyéni vállalkozás indítható, vagy akár alkalmazottként is el tudsz helyezkedni szépségszalonokban, fürdőkben, wellness hotelekben.  Vállalkozóvá válásod esetén TEÁOR, illetve ÖVTJ szám kiválasztásában, valamint a vállalkozás indításával  kapcsolatos kérdésekben örömmel segítek!

Amennyiben regisztrált munkanélküli vagy, vállalkozóvá válásodhoz 6 havi minimálbérnek megfelelő összegű vissza nem térítendő támogatást is tudsz igényelni a Munkaügyi központtól.

Ezen hirdetés megosztói között 1 db ingyenes tanfolyami részvételt sorsolunk ki.

A szerencsés nyertes neve a tanfolyam előtt 4 nappal jelenik majd meg a Facebook oldalunkon.

A tanfolyamhoz nem szükséges védettségi igazolvány, sőt, mi meg sem kérdezzük, rendelkezel-e ilyennel, mert számunkra ez az információ egyáltalán nem fontos.


Várom megtisztelő érdeklődéseteket, jelentkezéseteket.

Üdvözlettel:
Bécsi Szilvia

gyógyszerkiadó szakasszisztens, gyógyszerellátó szakasszisztens, kémiai
anyagvizsgáló laboráns, reflexzónás talpmasszőr, kézmasszőr, oktató,
tréner, tanfolyamszervező, egyéni vállalkozó, természetgyógyász modulvizsgával rendelkező előadó.

(Vállalkozási adatokat és a felnőttképzési nyilvántartási számot lásd a hirdetés végén.)

A képzésről részletesen itt olvashatsz:

https://www.facebook.com/event

s/5179452992079562?ref=newsfeed

Print Friendly, PDF & Email