MVGYOSZ hírlevél 2/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 4

Újból elérhetőek az MVGYOSZ szolgáltatásai

Az ünnepeket követően 2022. január 4-től ismét látogathatóak az MVGYOSZ szolgáltatásai, a tavalyi évhez hasonlóan egyelőre időpont foglalás mellett.
TOVÁBB
 
Az MVGYOSZ Hangoskönyvtár alkalmazása biztosan működik január 10-ig

Számos kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogy meddig érhető el a hangoskönyvtár alkalmazás. A legfontosabb tudnivaló, hogy az egyesületi tagok akkor tudják ingyenesen az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazást használni, ha rendezve van annál az egyesületnél a tagsági jogviszonyuk, ahol tagok.
TOVÁBB
 
Újra működik a jogsegélyszolgálat

Látássérültként különösen nehéz az eligazodás a jogszabályok útvesztőiben, egyrészt mert a dokumentumokhoz való hozzáférés is korlátozott lehet, másrészt mert a fogyatékossággal élő emberekkel kapcsolatban számos speciális jogszabály és előírás van érvényben. A felmerülő igények miatt 2022 januárjától újból elérhető az MVGYOSZ népszerű országos, ingyenes szolgáltatása, a jogi tanácsadás.
TOVÁBB
 
Tájékoztató a segédeszközszerviz indulásáról

Az önálló életvitelt segítő eszközök szakszerű és gördülékeny javítása érdekében az MVGYOSZ bővítette szolgáltatási palettáját és idén januártól segédeszközszerviz szolgáltatást is nyújt látássérült személyek részére.
TOVÁBB
 
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email