Örömhír! Ismét nyertünk!

Views: 2

Idén 12. alkalommal írta ki a TESCO az “Ön választ, mi segítünk” pályázatot.
A program keretében a Tesco 180 kezdeményezés támogatására összesen 42 000 000 forintot adományoz, ezzel támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket.
Egyesületünk már harmadik alkalommal nevezett be erre a megmérettetésre és harmadik alkalommal értük el a területünkön az első helyezést. Így ismételten megnyertük az első hellyel járó 400 000 Forintos támogatást.
 
A következő időszakban hat alkalommal klubdélutánt tartunk egészség megóvással kapcsolatos előadásokkal. Kettő láthatatlan vacsorát szervezünk munkájuk során látássérültekkel találkozó személyek részére, valamint idén is megrendezzük lengőteke bajnokságunkat, amin a Szakosított szociális intézmény lakóival és a Mozgássérültek vas megyei egyesületének tagjaival mérjük össze tudásunkat.
 
Ezúton szeretnénk megköszönni a tagtársaknak, a segítőknek, szimpatizánsainknak, Vas vármegye teljes közösségének, hogy aktivizálták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket és mindenkinek köszönet, aki vásárlása során zsetonjaival támogatott bennünket.
 
Nagy büszkeség számunkra az is, hogy több mint 28 ezer zseton gyűlt össze, ami az országos öt legtöbb szavazatot kapott egyesület közé juttatott bennünket.
Rendezvényeinkről a Szemfüles rádióműsorban folyamatosan beszámolunk majd, a riportokkal is igazoljuk a támogatás felhasználását.
 
Sorstársainkat várjuk szeretettel programjainkon.
 
Bősze György
VGYVE elnök
     és a
VGYVE vezetősége

Print Friendly, PDF & Email