MVGYOSZ hírlevél 50/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 0

A szolgáltatások ünnepi nyitvatartása

Az MVGYOSZ szolgáltatásai (hangos- és Braille-könyvtár, segédeszközbolt, ügyfélszolgálat) az alábbiak szerint érhető el az ünnepek alatt.
TOVÁBB
 
Kívánságkosártól a Ridikülig – Sajtótükör 7.

December 2-án reggelre a Jónak lenni jó! adományok összértéke már a 49 millió forintot is meghaladta. A hét nemcsak riportokban, hanem nagy értékű adományokban is gazdag volt, mindemellett újabb különleges tárgyi adományok kerültek fel a Jónak lenni jó! program honlapjára. Heti válogatásunkban televíziós, rádiós és nyomtatott sajtómegjelenésekből szemlézünk.
TOVÁBB
 
Már a webáruházban is megvásárolható A fény az időben szépirodalmi antológia

Október 15-én, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége fehérbot napi eseményén mutattuk be Budapesten A fény az időben szépirodalmi antológiát, amely 30 év után gyűjtötte újra egybe a vak és gyengénlátó költők és írók műveit. A közel 300 oldal terjedelemben megjelent hiánypótló kötet 37 szerző 89 alkotását tartalmazza.
TOVÁBB
 
„Kamaszkoromban rengeteget treníroztam magamat”

Ambrus Attila József digitális polihisztor jó tanáremberként meg is osztja másokkal tudását: kétórás beszélgetésünk alatt sikerült kiképeznie kezdő szinten szerzői jogi szakértőnek, archívumkezelőnek és végre hangszerkesztőnek is. Íme a konzultáció veleje!
TOVÁBB
 
Télköszöntő Gépház újdonságok: Android 12 fejlesztések, bivalyerős Apple iPad

A tél első Gépház adásában mind az Apple, mind az Android eszközök kedvelői találhatnak maguknak érdekes újdonságokat, szó lesz ugyanis egy nem túlságosan drága, de igen fejlett Androidos telefonról és egy prémium Apple tabletről, utóbbit ki is próbáljuk.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play


 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email