MVGYOSZ hírlevél 51/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 0

Jónak lenni jó! – Mire fordítja az MVGYOSZ a támogatást?

A Jónak lenni jó! kampány kapcsán sok megkeresést kapunk a látássérült személyektől és a médiától egyaránt, hogy mire fogja fordítani a szövetség az adományokat. Íme, néhány olyan cél, amelyeket az MVGYOSZ a közeljövőben szeretne megvalósítani.
TOVÁBB
 
Több mint 28 millió forint adomány érkezett egy hét alatt – Sajtótükör 8.

A Jónak lenni jó! adományok összértéke december 9-én reggelre már a 77 millió forintot is meghaladta. A héten a Mikulás adományokkal megrakott szánja hozzánk is megérkezett: igazi ritkaságokkal, különleges felajánlásokkal bővült a megvásárolható tárgyak tárháza, és megérkezett az eddigi legnagyobb adomány is: a Bartók Rádió felajánlotta a Jónak lenni jó! karitatív akciónak a Prima Primissima díjjal járó 15 millió forintot.
TOVÁBB
 
Elhunyt Weszely Ernő

Fájdalommal tudatjuk, hogy a látássérült zeneművészek közül újabb kiválóság távozott, 2022. december 3-án, életének 69. évében váratlanul elhunyt Weszely Ernő eMeRTon díjas zongora- és harmonikaművész.
TOVÁBB
 
A Gépház jelenti: hangoskönyvtár, BlindShell és néhány újdonság 

Vendégünk volt dr. Nagyné Berke Mónika, az MVGYOSZ szolgáltatásvezetője, és igen érdekes dolgokat mesélt a megújulófélben lévő hangoskönyvtárról, a BlindShell 2-re nemsokára érkező új funkciókról és a szervezet háza táján zajló eseményekről.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Műveltség és műveltség

Kolumnistánk korábban gyakran álmodott olyat, hogy rádől egy hatalmas könyvszekrény. Másik kedvenc lidércnyomása szerint egy lakatlan szigeten könyvekből kell tutajt fabrikálnia, hogy vízre szállhasson. Pár éve rendezte viszonyát a rá vadászó kötetek fenyegető hadseregével, és miniesszéjében arra biztat mindenkit: olvassuk azt, ami kedvünkre való.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email