MVGYOSZ hírlevél 49/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 1

Roska Botond a Jónak lenni jó! kampány idei fővédnöke – Sajtótükör 6.

November 25-én reggelre a Jónak lenni jó! adományok összértéke már a 39 millió forintot is meghaladta. Roska Botond neurobiológus fővédnökként, Szalai Ádám focista, Gubás Gabi, Szendy Szilvia és Peller Károly színművészek nagykövetként támogatják a karitatív kampányt.
TOVÁBB
 
Triplázzon! – A BlindShell-hez most 3 ajándék jár

Az MVGYOSZ által honosított BlindShell 2-es magyarul beszélő, nyomógombos okostelefonhoz 2022. november 24-től – a készlet erejéig – többféle ajándékot adunk!
TOVÁBB
 
Karácsonyi ajánlat a segédeszközboltban

Karácsony közeledtével sokat törjük a fejünket, hogy mit ajándékozzunk szeretteinknek. Ez az időszak az ajándékozás mellett a segítő szándékról, az adakozásról és a támogatásról is szól. Az MVGYOSZ segédeszközboltjában több olyan termék érhető el, amivel örömet szerezhet szeretteinek, miközben a megvásárlásával nemes ügyet támogat.
TOVÁBB
 
Okosmorzsa: Törölt üzenet vagy beszélgetés helyreállítása

Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan állíthat helyre egy vagy több törölt üzenetet vagy beszélgetést az iOS 16 rendszer iMessage szolgáltatásában.
TOVÁBB
 
A LESEK-en járt a Gépház csapata

Múlt szombaton rendezték meg a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciáját, a Gépház pedig ezúttal is élőben jelentkezett a rendezvényről. Az ott készült interjúkkal, illetve számos, korábban még nem hallható extra tartalommal jelentkezünk ma este!
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Kortárs kudarcregény a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Kerékgyártó István: Rükverc (2012)
Időtartam: 4 óra 15 perc
Felolvassa: Csernenszky László

Kolumnistánk gyakran szórakozott azzal ifjúkorában, hogy az utolsó fejezettől indulva olvasta előrefele a könyveket. Nem igazán működött a technika, hiszen a történetmesélés kronológiája nem véletlenül olyan, amilyen. A Rükverc időrendje viszont szándékosan fordított, s a főhős önsorsrontó választásaival ellentétben, vagy ha úgy tetszik, azokat éppenhogy kihangsúlyozandó, ez a dramaturgiai fogás igen szerencsésnek mondható. 
 
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email