MVGYOSZ hírlevél 48/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 1

Az alagút vége – 2023. szeptember 30-ig elkészül az MVGYOSZ székháza

Már a belsőépítési munkálatok zajlanak az MVGYOSZ felújítás alatt álló székházában és a villaépület mögötti új szolgáltatóközpontban. A szövetség podcast-csatornáján hallható összeállításban Gátvölgyi V. Borbálával, a műszaki ellenőrzést végző Böröczffy Mérnöki Iroda projektmenedzserével beszélgettünk.
TOVÁBB
 
Kímélje a pénztárcáját! Használja ki a Black Friday kedvezményeket!

Miért venne meg egy terméket teljes áron, ha 20%-kal olcsóbban is hozzájuthat, és még ki sem kell otthonról mozdulnia? A segédeszközbolt rendszeres vásárlói már tudják, hogy a közismert „fekete péntek” a szövetség webáruházában is a megtakarítás napja. Böngésszen termékeink között, gyűjtse az ötleteket, rendeljen, és takarítsa meg akár egy másik termék árát!
TOVÁBB
 
Sajtótükör 5. – Válogatás a hét médiamegjelenéseiből

A Jónak lenni jó! adománygyűjtő akció keretében az MVGYOSZ szakmai eredményeiről és fejlesztési terveiről ezen a héten is több műsorban hallhattunk. November 18-án reggelre az adományok összértéke már a 28 millió forintot is meghaladta. Heti összeállításunk az elmúlt napok médiamegjelenéseiből nyújt ízelítőt.
TOVÁBB
 
Gépház-maraton várható a hétvégén!

A tervek szerint a péntek esti hagyományos adást egy rendkívüli élő tudósítás is követi szombat délelőtt 10.00 órától, a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciájáról.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Költészeti bevezető a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Fenyő D. György: Útikalauz a vershez (2021)
Időtartam: 3 óra 55 perc
Felolvassa: Farkas Eszter

Fenyő D. György, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlógimnáziumának magyartanára elsősorban a fiatalokból szeretne versolvasó embereket faragni. A kötet azonban gyógyírként szolgálhat azon felnőttek líragörcsére is, akik összerezzennek a disztichon vagy allegória szavak hallatán, akik számára a költészet csak egy túlméretezett fekvőrendőr a gyakorlati élet széles úttestén.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email