MVGYOSZ hírlevél 37/2021 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Visits: 2

Nyáron is zajlik a médiaszolgáltatások akadálymentesítését célzó érdekképviselet

Az MVGYOSZ kérdőíves felmérést készített annak feltérképezésére, hogy a médiaszolgáltatások mennyire akadálymentesek a látássérült emberek számára. Ezúttal a visszajelzések alapján tett intézkedéseinkről, jogszabály-módosításra irányuló és egyéb javaslatainkról számolunk be.
TOVÁBB
 
Nyári vendégjárás a Vakvezetőkutya-kiképző Központban

A járványügyi korlátozások megszűnésével az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központjában is újra megnőtt a forgalom, végre megvalósulhattak a gyermek- és felnőtt csoportoknak szóló bemutatók és a várva várt utógondozási nap.
TOVÁBB
 
Még mindig várjuk a pályaműveket a vak és gyengénlátó költők és írók II. antológiájába

A költészet napján, 2021. április 11-én hirdette meg az MVGYOSZ a Vak és gyengénlátó költők és írók antológiája II. szépirodalmi pályázaton való részvétel lehetőségét. Szeptember 30-áig várjuk a verseket és kisprózákat!
TOVÁBB
 
Használna önvezető járműveket? - Még nem késő elmondania véleményét

Már több mint százan töltötték ki az önvezető járművekkel kapcsolatos nemzetközi kutatás magyar nyelvű kérdőívét. Még nem késő, hogy Ön is elmondja véleményét a kérdésben, a válaszokat szeptember 3-áig várják.
TOVÁBB
 
Gépház - Ha lemaradt volna...

A nyári pihenés alatt sem maradunk Gépház nélkül: augusztus 13-án az egyik legnépszerűbb adás ismétlését hallgathatják meg.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Ikonikus amerikai szerző a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Aki belekezd Raymond Carver (1938-1988) válogatott elbeszéléseinek hallgatásába, az egyhamar nem szabadul a fenti képek, helyzetleírások hatása alól. Az életmű egészét átfogó válogatáskötetben nincs félrebeszélés, tintafaló szóáradat, aprólékos lélekelemzés. A hangoskönyv időtartama 10 óra 32 perc, felolvassa Kollár László.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható

az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt,

továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban
és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email