MVGYOSZ hírlevél 36/2021 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 5

Fontos információ a HB 1-es fehérbot vásárlásával kapcsolatban

Tájékoztatjuk látássérült vásárlóinkat, hogy az MVGYOSZ Segédeszközboltjában kapható HB 1 jelzésű, műanyag, kampós fehérbot vényre már nem vásárolható meg kedvezménnyel, mivel sajnálatos módon megszűnt a HB1-es botok Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) általi támogatottsága. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük! Amennyiben a bot támogatásával kapcsolatban új fejlemények lesznek, természetesen arról is tájékoztatjuk Önöket.
 
Két legnépszerűbb műsorát ismétli a Gépház

A pihenés nyáron mindenkire ráfér, így a Hobby Rádió stábjára is, de, hogy ne maradjunk péntek esti Gépház nélkül, az Apple Watch okosórákat, valamint a BlindShell telefont bemutató műsort 2021. augusztus 6-án, illetve 13-án megismétlik a szokott időben, pénteken 20 órától. Miről is szól a két műsor? Idézzük fel!
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Kortárs magyar líra a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

E heti könyvajánlónkban Rakovszky Zsuzsa Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító 2015-ben kiadott Fortepan című verseskötetét ajánlja figyelmükbe Iván Péter. A hangoskönyv időtartama 1 óra 50 perc, a verseket Mach András olvassa fel.
TOVÁBB


Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható

az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt,

továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban
és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email