MVGYOSZ hírlevél 35/2021 együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 4

„Köszönet mindazoknak, akik akár egy könyvet felolvastak!”

Önkéntes felolvasókkal telt meg július 24-én, szombaton a városligeti Vakok Kertje. A Bodor Tibor Kulturális Egyesület (BTKE) és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) nyári piknikre hívta mindazokat, akik hétről hétre hangjukat adják ahhoz, hogy a látássérült olvasók minél több hangoskönyvet érhessenek el.
TOVÁBB
 
Pénteki Gépház ajánló: Megnéztük, mi fán terem a TikTok

A leginkább kínai illetőségű, új generációs videomegosztó portál alig több, mint egy év alatt vált népszerűvé Magyarországon a fiatal célközönség számára, az utóbbi időben pedig a magánszemélyeken kívül egyre több cég és civil szervezet is képviselteti magát a TikTokon.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Örökzöld sci-fi a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Ray Bradbury amerikai író, akiről szokatlan elismerésként egy aszteroidát is elneveztek, tavaly lett volna 100 éves. 1950-ben megjelent műve, a Marsbéli krónikák máig a science fiction irodalom egyik alapköve, ma is döbbenetesen friss és lenyűgöző. A Bodor Tibor Hangoskönyvtárban az örökzöld sci-fi Szép Zoltán János felolvasásában érhető el.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt,

továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play
 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email