MVGYOSZ hírlevél 28/2020 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 5

Az MVGYOSZ hírei
Az MVGYOSZ Hírlevél már a Telefotelen is megjelenik
Az MVGYOSZ hírlevele mostantól a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete által üzemeltetett Telefotel szolgáltatásban is elérhető. Az ingyenesen hívható zöldszám 6-os menüpontjában minden hétfőtől hallgathatóak meg a szövetség aktuális hírei.
TOVÁBB
 
Búcsú Kincses Gyulától
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sokunk által szeretett és nagyra becsült Kincses Gyula, a debreceni Gyengénlátók Iskolájának nyugalmazott igazgatója életének 94. évében elhunyt. Tisztelői 2020. június 19-én, pénteken 12 órától vehetnek tőle búcsút az Istenszülő oltalma görögkatolikus főszékesegyházban (4029 Debrecen, Attila tér).
TOVÁBB
 
Felhívás a digitális oktatás következtében megnövekedett képernyőidő kapcsán
Veszélyben gyermekeink látása! – jelzi egyre több szülő és szakember a digitális oktatás bevezetésével hirtelen és drasztikusan megnőtt időre utalva, amit a gyerekek naponta képernyő előtt töltenek. Különösen veszélyeztetettek a gyengénlátó gyermekek és fiatalok.
TOVÁBB
 
Módosuló járulékszabályok
Június 30-án hatályát veszti egy már régóta, 1998-tól érvényben lévő törvény (a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről rendelkező 1997. évi LXXX. törvény, ami Tbj néven volt ismeretes.
TOVÁBB
 
Az MVGYOSZ szolgáltatásai
Újabb 20 mű az online hangoskönyvtárban
Az MVGYOSZ hangoskönyvtár alkalmazásba az alábbi húsz mű került feltöltésre.
TOVÁBB

Heti könyvajánló
Ifjúsági regény a Bodor Tibor Hangoskönyvtár online alkalmazásból
Padisák Mihály: Éljen a száműzetés!
Kerek évfordulóra emlékezünk! 90 éve született Padisák Mihály író, szerkesztő, rádiós újságíró. (1930. június 13. - 2014. június 21.)
TOVÁBB
 
 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
 
A hírlevelet szerkesztette:
Sztakó Krisztina, Sebesi Éva és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email