Megállapodás az Abdai Életfa alapítvánnyal

Views: 10

 

Kedves sorstársak!

 

Elsősorban a gyengénlátó sorstársainkhoz írom soraimat.
Nemrég létre jött egy együttműködési megállapodás az Életfa Alapítvánnyal, akik a kereskedelmi ár maximum 20 százalékáért tudnak hozzá juttatni látássérülteket különféle asztali, vagy hordozható olvasótelevíziókhoz.

A fizetendő összeg támogatási díjként segíti a következő segédeszköz szállítmány logisztikai szállítási és raktározási feladatainak ellátását.A honlapon megtalálhatók a kínált olvasótelevíziók fotói. Az egyesületünk szívesen segít tagjainak a kiválasztott készülék megrendelésében és esetleges házhoz szállításában. A készülékek Skandináviából érkeztek, jó minőségű használt termékek. Az esetleges későbbi javítás vagy csere az Életfa Alapítvány telephelyén megoldott.

Az Alapítvány az interneten megtalálható itt, vagy az Egyesületünk ismert elérhetőségein szívesen adunk róla információt. Segítünk a kapcsolat felvételében is. Az Alapítvány telephelyén 1000 négyzetméteres területen az említett eszközökön kívül főként a mozgássérültek életét életvitelét könnyítő segédeszközök találhatók. A teljesség igénye nélkül pár eszközt felsorolnék; járókeretek, rollátorok, fürdetőszékek, nagy testű betegek számára különféle elektromosan állítható ágyak, kézi hajtású kerekesszékek, elektromos mopedek stb. Kérlek benneteket hogy az információt juttassátok el olyanokhoz akiknek a felkínált eszközök könnyebbé tehetik a mindennapjaikat.


Segítsetek, hogy segíthessünk!

További szép napot kívánok mindannyiótoknak.

Bősze György

VGYVE elnök

Print Friendly, PDF & Email