MVGYOSZ hírlevél 23/2020 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Visits: 6

Az MVGYOSZ hírei
Tájékoztatás: elmarad a küldöttgyűlés, későbbre halasztódik a tisztújítás
A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel az MVGYOSZ 2020. évi küldöttgyűlése elmarad. Az alábbiakban dr. Nagy Sándor elnök tájékoztatását olvashatják az éves beszámoló elfogadásáról és az idén esedékes tisztújításról.
TOVÁBB
 
Az MVGYOSZ használhatja a vadonatúj Toyota Proace City Verso első hazai példányát
A látássérült emberek mindennapjait a legváltozatosabb módokon segítő Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége lett a Toyota vadonatúj, slágervárományos modellje, a Proace City Verso első magyarországi példányának tulajdonosa.
TOVÁBB
 
Adomány a vakvezetőkutyák képzésére
Több mint 600.000 forinttal támogatja a vakvezetőkutyák kiképzését a PIKO-PET FOOD Kft. A 2019 decemberében eladott több mint 33.000 doboz DRK-Favorito kutyaeledel bevételéből származó adomány hamarosan megérkezik az MVGYOSZ-hez.
TOVÁBB
 
Változó egészségügyi szolgáltatás, gyógyászati segédeszköz elektronikus vényre
Mostanában több jogszabály, valamint ezek mentén kiadott tájékoztató látott napvilágot, melyek – elsősorban a kialakult járványveszély következtében – az egészségügyi ellátások nyújtásában, illetve a gyógyászati segédeszközökhöz való hozzájutásban hoznak változást.
TOVÁBB
 
Az MVGYOSZ szolgáltatásai
Újabb művek az online hangoskönyvtárban
Az elmúlt héten további 40 mű került feltöltésre az MVGYOSZ online hangoskönyvtárába. Az alkalmazásban több mint 2400 hangoskönyv érhető el.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Fantasy és nyomozás a Bodor Tibor Hangoskönyvtár Online Alkalmazásból
Cecelia Ahern: Talált tárgyak országa
Sandy Shortt kényszerbeteg. Amióta tízéves korában eltűnt a szomszéd kislány, mániákusan keresgél, nem tudja feldolgozni, ha elvesznek a dolgai.
TOVÁBB
 
 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
 
A hírlevelet szerkesztette:
Sztakó Krisztina, Sebesi Éva és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email