MVGYOSZ hírlevél 2/2024 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 17

Elindul a Braille- és a hangoskönyvek postázása

Január 15-én az MVGYOSZ újra elindítja a Braille- és a hangoskönyvek kölcsönzését, a kiválasztott műveket postai úton juttatja el a szervezet az olvasóknak.
TOVÁBB
 
2024-ben is várja vendégeit az MVGYOSZ balatonboglári üdülője

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége hosszú évtizedek óta biztosít kedvezményes üdülési lehetőséget az érdekképviseleti szervezet látássérült tagjainak, kísérőiknek és családtagjaiknak a Balatonbogláron elhelyezkedő üdülőjében. Alább a 2024-es szezon üdülési feltételeiről olvashatnak az érdeklődők.
TOVÁBB
 
Együtt a jövőnkért 2024. január – Pont a lelke mindennek

Pontírás iránt érdeklődőknek ajánljuk idei első Együtt a jövőnkért alkalmunkat. Van, aki hallott már róla, van, aki ismeri és van, aki használja. Annyit ígérhetünk, mindenki jól fog szórakozni, aki részt vesz az eseményen.
TOVÁBB
 
Narrálva ajánljuk - Gyilkosság az Orient Expresszen

Időpont: 2024. 01. 21., 15.00 óra
Helyszín: Thália Színház (Budapest, Nagymező utca 22-24.)
Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri. Hóakadály, sikoly, lövés. Rettegni lehet, kiszállni nem.
TOVÁBB
 
Sokoldalú, megfizethető vezeték nélküli billentyűzet a ma esti Gépházban

A 2024-es év első Gépház adása a megszokott időben és helyen startol, felütésként pedig egy igen hasznos eszközt ajánlunk hallgatóink figyelmébe. A szóban forgó hardver egy vékony, masszív billentyűzet, amely több eszköz egyidejű kezelésére is alkalmas, különböző vezeték nélküli technológiákat vegyítve.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Nyugtalanító kortárs novellák a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban 

Darvasi László: Az év légiutas-kísérője (2022)
Játékidő: 7 óra 55 perc
Felolvassa: Király Ildikó

A tavalyi év első számú légiutas-kísérője maga Darvasi László, aki sok figyelemmel, tapintattal, udvariassággal ügyködik novelláskötete utasai körül, míg a papírrepülő átsiklik a magyar lélek szikes lapályai, poros buckái fölött. S ha a gép sokszor ráz is, esetleg zuhanni kezd, az irodalmi steward angyali mosollyal csatolja be mentőmellényeinket.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá a Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel új hívószáma: 06/42-220-640 
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play
 

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email