MVGYOSZ hírlevél 15/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 2

Több mint száz fő vett részt az MVGYOSZ nemzetközi konferenciáján

Kilátással a jövő Európájára – Jógyakorlatok és kihívások a látássérült gyermekek és fiatalok oktatási inklúziójában címmel nagy érdeklődésre számot tartó, hiánypótló nemzetközi szakmai konferenciát rendezett az MVGYOSZ 2022. március 24-én a budapesti Benczúr Hotelben. A programot plenáris előadások, inspiratív szekcióülések és kiállítás is színesítette.
TOVÁBB
 
Meghirdette a Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány a pályázatát

A maximálisan elnyerhető támogatási összeg 2022-ben 400.000 Ft, az Alapítvány alapító okirata szerint legfeljebb 10 pályázó részesülhet egyösszegű, vissza nem térítendő pénzbeli támogatásban. A pályázatok benyújtására 2022. május 24-ig van lehetőség.
TOVÁBB

Telefonnal nézünk filmeket a pénteki Gépházban Az itthon nemrég elindult HBO Max szolgáltatást ezúttal iPhone-on és Androidos telefonon próbáljuk ki. TOVÁBB Heti könyvajánló Valóra vált utópia a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban George Orwell: 1984 Braille rövid írás: 6 kötet Hangoskönyv: 16 óra Felolvassa: Bodor Tibor A háború: béke. A szabadság: szolgaság. A tudatlanság: erő A fenti kihívóan önellentmondó szlogenek a „Nagy Testvér figyel téged” kijelentéssel együtt beleágyazódtak a XX. század második felének popkultúrájába. De vajon érdemes belehallgatni a búsképű brit hetvennégy éves kultuszkönyvébe? Ó igen, már csak Bodor Tibor egyik legcsillogóbb felolvasása miatt is. Kolumnistánk rövid élete során négyszer rágta magát végig rajta… Eddig. TOVÁBB Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában. A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85 Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el. A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket! A hírlevelet szerkesztette: Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email