Megjelent a JAWS for Windows 2019 júniusi frissítése

Views: 39

Örömmel jelentjük be, hogy az angol változattal egy időben magyarul is elérhetővé vált a JAWS képernyőolvasó szoftver 2019 verziójának június havi frissítése.

A képernyőolvasó program új billentyűparancsokat biztosít a népszerű kommunikációs alkalmazás kényelmesebb használatához, amelyek segítségével, bármely alkalmazásból lehet fogadni vagy elutasítani hívásokat. Ezek a billentyűparancsok csak a Skype asztali alkalmazásánál érhetők el.

Mostantól továbbfejlesztett, testreszabható címsor navigáció érhető el a weboldalakon. Számos ponton tovább javult az együttműködés a Chrome és a Firefox webböngészőkkel, valamint az Outlook, a Windows Mail és a Thunderbird levelező programokkal.

A Microsoft Office minden verziójának használhatósága tovább javult, ezen belül a Word és az Outlook esetében történt a legtöbb hibajavítás. Az Office 2019 is jobban támogatottá vált. A Notepad++ szövegszerkesztő használhatósága is jelentősen fejlődött a JAWS-zal, illetve stabilabbá vált a Java alapú alkalmazások támogatásának módja is. A JAWS problémamentesen olvassa a PDF dokumentumokat az Adobe Acrobat Reader alkalmazásban.

A program értesíteni fogja a felhasználókat a telepíthető frissítés megjelenéséről.

Amennyiben nem kap értesítést, aktiválja a JAWS súgójának Frissítések keresése menüpontját.

Az új felhasználók vagy a 2019 előtti szoftver verziók használói az alábbi linkeken, illetve honlapunk Letöltések/Szoftverek oldalán érhetik el a legfrissebb változatot.

A JAWS 2019.1906 letöltési linkjei:

Online telepítő:

 

Offline telepítők:

 
 

Azon felhasználóinknak, akik az ország licenc program keretében egyetemes hitelesítő kódot kértek, nem szükséges új licencet igényelniük, mert az az egyéves periódusa alatt megjelenő valamennyi támogatott szoftver verziófrissítését hitelesíti. Akik azonban még nem vették igénybe az ingyenes JAWS licencet, éljenek ezzel a lehetőséggel, és egy egyszerű webes űrlap kitöltésével igényeljék a használni kívánt szoftverhez a hitelesítési kódot az ország licenc weboldalán:

http://akadalymentes.magyarorszag.hu

Kérjük, hogy kérdéseikkel és észrevételeikkel, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Elérhetőségeink az alábbiak:

Telefon: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, e-mail: helpdesk@infoalap.hu.

Bízunk benne, hogy ismét egy olyan JAWS változatot tudunk a magyar látássérült felhasználók rendelkezésére bocsátani, mely az élet minden területén, a munkavégzésben, a tanulásban és a mindennapi életvitelükben egyaránt a segítségükre lesz.

Budapest, 2019. június 12.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

Print Friendly, PDF & Email