Farsang a Látássérültek Vas Vármegyei Egyesületénél

Views: 2

Hogy mi lehet a közös a Piroska és a farkas párosban, egy vasorrú bábában, egy tündérkirálynőben, egy utcaseprőben, egy ír manóban vagy két szexi csajban?
 
Gondolkodhatnának a dolgon egy darabig, de nem hiszem, hogy kitalálnák.
Nem szeretném az olvasókat kétségek között hányódva hagyni, ezért inkább elárulom.
A Látássérültek Vas Vármegyei Egyesületében farsangi rendezvény volt, ahol a felsorolt személyek mind megjelentek.
 
Mert ha farsang, akkor jelmezbe öltözés, farsangi fánk, élő zene, nótázás és tánc.
Ezekből semmi sem hiányzott. A frissen felújított klubhelyiség átadója egy nagyon jó hangulatú farsangi bállal lett megünnepelve.
 
A “Vakmerő Szakácsok” fenséges fánkot készítettek, aminek az elfogyasztását nagyon finom gulyásleves bekanalazása előzte meg.
Közel negyven látássérült és kísérője jött össze, és az élő harmonika zene mellett jót beszélgettek, nótáztak, de jó páran nem voltak restek táncolni sem. Néhány résztvevő házilag készített sütit is hozott, amikből mindenki asztalára jutott. A szervezők gondoskodtak róla, hogy senki se maradjon éhesen.
 
15 órakor sorban bemutatkoztak a jelmezesek, díjak ugyan nem lettek kiosztva, de mindenkit egyformán megtapsoltak a jelenlévők. Nagyon jó hangulatban telt az egész bál. Sok fotó és néhány videó is készült igazolva a remek programot.
 
Bízunk benne, hogy három hét múlva a Nőnapi programon is leszünk ennyien és együtt ünnepelhetjük feleségeinket, édesanyáinkat, leányainkat.
 
Bősze György
LÁTVASE elnök

Print Friendly, PDF & Email