A Tesco „ Ön választ mi segítünk” pályázata

Views: 10

 

A világon a legszebb dolog egy kisgyermek őszinte mosolya!

Ezúton szeretném minden kedves olvasó és követő figyelmét felhívni a következőkre:

A TESCO által kiírt „Ön választ mi segítünk” pályázaton továbbjutottunk abba a szakaszba, ahol már Önökön, vásárlókon múlik az, hogy megvalósíthassuk tervünket.

Szavazatukkal egyszerre két sérült csoportot is támogathatnak.  Tervünk nem más, mint hogy segítsük a sérült kisgyermekekkel foglalkozó Micimackó Óvoda szakmai munkáját.

A Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesületének tagjai, (látássérültek) segítenek a Micimackó óvodába járó sérült kisgyermekeknek.

• Az ovisokat bevonva együtt zöldítjük környezetüket örökzöld növények ültetésével.

• Egészségnapot és Télapó ünnepséget szervezünk számukra.

• Az Óvodában végzett magas színvonalú szakmai munka folytonosságát különféle irodaszerek beszerzésével segítjük.

 Amennyiben teljeskörűen sikerül megvalósítani a tervezett programsorozatot, az Óvodába járó kisgyermekek szép környezetben új élményeket és ismereteket szerezhetnek .

Kérem, szavazatával segítse munkánkat!

Vásárlása során kérje a pénztárostól zsetonját , amit a „SEGÍTENI JÓ” feliratú gyűjtődobozba dobva támogathatja munkánkat.

Kérem, szóljon ismerőseinek, barátainak, ossza meg a Facebookon, hogy minél több segítő szándékú emberhez jusson el az információ.

A szavazás időtartama: 2021. 06. 14. – 2021. 07. 11.

A szavazás módja: A körzetünkben működő TESCO üzletekben (Szombathely (mindkét Tesco áruház) – Celldömölk – Körmend – Kőszeg – Sárvár)  történő vásárláskor mindenki kap egy zsetont a pénztárnál (ha elfelejtik odaadni, kérje a pénztárostól), melyet a kihelyezett 3 urna közül a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesülete „Segíteni jó „ feliratú urnába szíveskedjen bedobni.

Minden szavazat számít!!!

A Projekt megvalósítását a sajtóban nyomon követhetik.

Nagyon köszönjük mindenki támogatását!!

Tisztelettel:

Bősze György

VGYVE elnök

Tesco Ön választ mi segítünk

Print Friendly, PDF & Email