MVGYOSZ partnerszervezeteinek hírlevele 27. szám 2019.12.16.

Views: 5

 Irodai masszőr munkakör 
Munkakör: masszőr
munkaidő: heti 20 óra
munkavégzés helye: Székesfehérvár vagy Budapest (XI. ker.)
feladat: irodai masszázs.
A dolgozók 15 perces időpontokra regisztrálhatnak, ahol (az ülőmunkához igazítva) váll, hát, nyak, kar masszázst vehetnek igénybe.
munkakör betöltésének feltétele: OKJ-s masszőri végzettség megváltozott munkaképesség igazolása (rehabilitációs kártya további előnyt jelent)
Érdeklődés esetén, kérem, keresse kapcsolattartónkat:
Kiss Gábor Roland hr project manager
Telefon: +36(22)548-176 Mobil: +36(70)686-5050
E-mail: Gabor.Roland.Kiss@hu.ibm.com 
  
Álláshirdetés – adminisztráció, asszisztens, irodai munka 
Megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató, stabil háttérrel rendelkező Alapítványunk munkatársat keres Irodavezető pozícióba.
Az álláshoz tartozó elvárások: középfokú végzettség, kiváló MS Office ismeretek (word, excel), nyitott, empatikus személyiség, kiváló kommunikációs képesség, önálló, precíz munkavégzés, több feladat párhuzamos kezelésének képessége, kiváló problémamegoldó készség.
Főbb feladatok, munkák: az alapítvány munkájának segítése, határidős feladatok nyomkövetése, a társadalmi vezető programjának szervezése, időpontok egyeztetése, szervezési feladatok ellátása, adminisztratív feladatok ellátása, nyilvántartások vezetése, dokumentumkezelés, telefonhívások bonyolítása, üzenetek továbbítása, az alapítvány partnereivel történő kapcsolattartás.
Az irodaüzemeltetéshez, működéshez kapcsolódó beszerzési feladatok ellátása (irodaszerek állandó rendelkezésre állása, irodai berendezések működésének biztosítása). Munkatársak aktuális elérhetőségének/helyzetének nyilvántartása (irodán kívüli tartózkodás esetén).
Egyéb feladatok a felettes megbízása alapján.
Heti 20 óra munkaidő. Munkavégzés helye: Budapest XIV. Dorozsmai utca.
Jelentkezés módja: vakbaratalapitvany@gmail.com, vagy +36(70)381-0000
Farkas Péter
Vakbarát Alapítvány elnök 
  
Informatikai álláshirdetés 2020. 
Alapítványunk megváltozott munkaképességű, C, D, E komplex minősítéssel rendelkező munkatársat keres informatikai állás betöltésére.
Munkaköri feladatok:
- az Alapítvány informatikai eszközeinek napi felügyelete
- számítógépes hálózat felügyelete, üzemeltetése
- szoftveres, illetve hardveres hibák feltárása és elhárítása
- hozzáférések, jogosultságok kezelése
- Facebook felület és weboldalak ismerete és karbantartása
- képernyőolvasó programok ismerete
- informatikai segítségnyújtás a munkavállalók számára
Ideális munkatárs erre a feladatra:
- tapasztalat hasonló munkakörben
- magabiztosság, megbízhatóság
- igényesség, pontosság
- önálló, felelősségteljes munkavégzés
- jó kommunikációs készség
- segítőkész, türelmes munkatárs
Amit kínálunk:
- megbízható háttér
- heti 20 óra munkaidő
- garantált bérminimum
Munkavégzés helye: Budapest Zugló
Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, várjuk fényképes önéletrajzát és motivációs levelét a vakbaratalapítvány@gmail.com e-mail címre.
Kapcsolat:
Mail: vakbaratalapitvany@gmail.com Telefon: +36(70)381-0000
Farkas Péter 
Vakbarát Alapítvány elnök 
  
eRikkancs 
Az Alko-Soft Nonprofit Bt. társadalmi vállalkozásként, hitvallásként a látássérült emberek mindennapjainak megkönnyítését tűzte ki célul. 
Ezen elköteleződés mérföldköveként került kifejlesztésre az eRikkancs – a digitális újságos szolgáltatás, mely látássérültek számára teszi lehetővé a nyomtatott sajtó önálló és egyszerű elérését, illetve olvasását.
A szolgáltatás ingyenesen elérhető a saját honlapról, letölthető Android és iPhone készülékekre a Google Play és App Store áruházakból, valamint Windows alapú számítógépre a weblapról szintén ingyenesen. A rendszer letöltését és a főoldalon (https://erikkancs.hu/) történt regisztrációt követően férhet hozzá a felhasználó a kiadványokhoz, vásárolhat meg lapokat a korábban feltöltött egyenleg (stex) összegéig, vagy a weblapon közvetlen bankkártyás fizetéssel.
A főoldalon (https://erikkancs.hu/) van lehetőség regisztrációra, néhány egyszerű adat megadását követően létrejön a felhasználói fiók, ahol feltölthetik a felhasználók az egyenleget (stex) bankkártyás, átutalásos, esetleg fizetési ponton történő fizetéssel, mely stex erejéig tudnak majd vásárolni a rendszerben lévő kiadványokból. Az Android és Windows alapú alkalmazásokban szintén lehetőség van a kiválasztott lapok megvásárlására, a rendelkezésre álló stex egyenleg erejéig, az iOS verzióban erre nincs lehetőség, csak a már megvásárolt lapok érhetők el.
Az eRikkancs rendszerben kedvencnek jelölhetnek kiadványokat, a kereső segítségével címszavakra is kereshetnek, a még meg nem vásárolt magazinokban is, így lehetőség nyílik az érdeklődési körnek megfelelő lapok kiválasztására.
Az újdonságokat, feltöltött kiadványok listáját nyomon követhetik a főoldalon: https://erikkancs.hu/, valamint a szolgáltatás Facebook oldalán is: https://www.facebook.com/erikkancs.hu/ A kiadványok listája folyamatosan bővül. Jelenleg a Vakok Világa és a Szemezgető kiadványok érhetőek el.
De az elkövetkezendő időszakban számos hetilap, magazin, havilap is megtalálható lesz a rendszerben.
Dvariecki Bálint 
Alko-Soft Nonprofit Bt. 
  
Megérkezett a Debóra és a Hunóra 
Örömmel jelentjük, hogy beérkezett raktárunkba a Debóra – magyarul beszélő és tapintható asztali óra!
Mostantól már teljesíteni tudjuk az előrendeléseket és ki tudjuk szolgálni az újakat. Az óra azon túl, hogy bemondja magyarul a pontos időt, kitapintható tárcsákkal is rendelkezik. A pontos időn túl a dátumot is megmondja számunkra. Rendelkezik hangerő állítási lehetőséggel, mely segítségével mindenki számára megfelelő hangerőt tud biztosítani. Felvérteztük egy rezgő fejjel, mellyel a csendes rezgő ébresztőt lehet elérni. Csatlakoztassuk az órához, rakjuk be a párnánk alá, állítsuk be az ébresztőt, és reggel rezgéssel fog jelezni nekünk.
Így más nem ébred fel az ébresztésre. Az óra elejét le lehet hajtani. Mögötte található két tárcsa. Az egyik az órát, míg a másik a percet mutatja. Az óra 2 db AAA ceruzaelemmel működik. Így könnyedén ki lehet cserélni benne ha lemerül.
Részletes termékleírásért és rendelésért keresse fel webáruházunkat, vagy küldjön e-mail-t az info@alkosoft.hu címre.
Újra kapható a Hunóra – magyarul beszélő karóra is.
Érkezett minden modellből, így webáruházunkon keresztül újra rendelhető! Hunóra az első magyarul beszélő karóra. Az óra a már megszokott elegáns kivitelben kapható. Vastagított mutatói, fehér/fekete számlapjuk segíti a gyengénlátóknak az idő leolvasását. Az időbemondáson túl a dátum bemondására is alkalmas.
Beállítható az óránkénti figyelmeztetés, valamint ébresztőóra funkcióval is rendelkezik. Fekete és fehér számlapos kivitelben érhető el.
Bőr, rugós, csatos acélszíjal is választható.
Dvariecki Bálint
Alko-Soft
https://alkosoft.hu 
  
Hermina Csomag 2020 
A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete, valamint együttműködő partnere a Szieszta Hotel Sopron közösen kidolgozott csomagjai:
2020. január 02 - december 20-ig érvényes ajánlatunk:
3 éjszaka/4 nap:
Kétágyas Classic szoba 8900 Ft/fő/éj
Háromágyas Classic szoba 8500 Ft/fő/éj
Egyágyas felár 4000 Ft/fő/éj
6 éjszaka/7 nap:
Kétágyas Classic szoba 8500 Ft/fő/éj
Háromágyas Classic szoba 8100 Ft/fő/éj
Egyágyas felár 4000 Ft/fő/éj
Gyermekkedvezmények felnőttekkel egy szobában:
- 0-4,99 éves korig a szállás és a félpanziós ellátás ingyenes,
- 5-13,99 éves korig 50%-os kedvezményt biztosítunk a szállás és a félpanziós ellátás árából alapágy és pótágy esetén is.
Vakvezető kutya hozható a szállodába, éjszakánként 2000 Ft térítési díj ellenében.
Az étterem és a wellness részleg kivételével a kutyával a szálloda területén belül bárhol lehet közlekedni.
A szobát érkezés napján 14:00 órától foglalhatják el vendégeink, és utazás napján 10:00 óráig áll rendelkezésükre. 
TOVÁBB A RÉSZLETEKRE 
  
Koncert Látássérülteknek 
Időpont: 2020. január 26. 17:00-18:00
Helyszín:
Vakok Általános Iskolája Nádor terem (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.).
Magda Dávid orgonaművész, zeneszerző számos koncertet adott már pályája alatt, melyek között mindig kiemelt figyelmet szentelt a fogyatékkal élő embereknek. Jótékonysági keretek között elhangzott koncertjei többek között a vakok és gyengénlátók egyesületeinek (ország szerte) szóltak.
Szeretné most ezt a hagyományt folytatni egy olyan négy részből álló koncertsorozattal, melynek egyik állomása Eger lesz.
A programsorozatot a Nemzeti Kulturális Alap támogatja, így természetesen ingyenes lesz mindenki számára. A műsorra tűzött darabokat a fellépők összekötőszövegekkel kiegészítve fogják előadni. A koncerten elhangzó dalok ismert népdalfeldolgozások, vers megzenésítések, valamint könnyedebb lélegzetű sanzonok lesznek.
Ezek mellett Magda Dávid zongorán és orgonán is fog játszani szóló darabokat.
A koncert érdekessége az lesz, hogy csak magyar szerzők darabjai fognak felcsendülni. 
TOVÁBB A RÉSZLETEKRE 
  
Karácsonyi üzenet, Vakmisszió közös karácsonyozása 
Hívunk és várunk mindenkit 2019. december 16-án 15:00 órakor Budapestre, a Hungária körút 146-ba a földszinti Kultúrterembe, ahol az igeszakasz további üzeneteit hirdetem majd a testvéreknek, és ahol számos karácsonyi ének mellett együtt énekelhetjük majd el a jól ismert éneket is:
Dicsőség mennyben az Istennek.
Amire lehet számítani: karácsonyi versek és zeneszámok, énekek, Isten igéje, közösség Istennel és egymással, szeretetvendégség.
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek és boldog új esztendőt!
Nógrádiné Kovács Alexandra
Vakmisszió lelkipásztora
vakmisszio.rmk@gmail.com
+36(30)546-2753 
TOVÁBB A RÉSZLETEKRE 
Partnerszervezeteink híreit nem ellenőriztük, azok valóság tartalmáért 
a szerkesztő felelősséget nem vállal! 
  
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
 
A hírlevelet szerkesztette: 
Sztakó Krisztina, Sebesi Éva, Szabó Gergely 

Print Friendly, PDF & Email