MVGYOSZ partnerszervezeteinek hírlevele 10. szám 2019.06.25.

Views: 8

 Felhívás munkáltató találkozóra 
 A Nielsen Europa családjába tartozó Nielsen Közönségmérés Kft. várja a felsőoktatásban tanuló vagy már diplomával rendelkező látássérült érdeklődőket Workshopra június 26-án, 10 órakor. 
 Profiljuk  elsősorban a műszeres televíziós közönségmérés, amire világszerte nagy  szükség van a kereskedelmi televíziók megjelenése, a televíziós  csatornák, valamint a különböző vételi módok robbanásszerű elterjedése  óta. Másodsorban az utólagos elemzés, amelyből kiderül, hogy  kifizetődőek lettek-e a kampányköltések.
Előzetes regisztráció után acdc@vgyke.com találkozzunk az V. kerületi Váci utca 81. szám alatti épületnél 2019. június 26-án, szerdán 10 órakor. A lehetőséget a VGYKE AC-DC Találd meg a helyed! projektje biztosítja. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft. támogatja.   A "Szól a szív ..." Alapítvány Filmklubjának kínálata A "Szól a szív ..." Alapítvány Filmklubja az alábbi akadálymentesített filmeket kérésre, e-mailben szívesen eljuttatja mindazokhoz, akik szeretnék megnézni. Igényüket kérjük e-mailben jelezzék Oláh Gábor kurátornak az olah.gabor53@gmail.com e-mail címen.
A választható akadálymentesített filmek: Pál utcai fiúk, Egri csillagok, Szent Péter esernyője, Ludas Matyi, Légy jó mindhalálig, Kőszívű ember fiai, Aranyember, Egy magyar nábob, Kárpáthy Zoltán, Vak vagányok, Zimmer Feri 2.   Partnerszervezeteink híreit nem ellenőriztük, azok valóság tartalmáért a szerkesztő felelősséget nem vállal!   Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!   A hírlevelet szerkesztette: Sztakó Krisztina, Sebesi Éva, Szabó Gergely

Print Friendly, PDF & Email