MVGYOSZ hírlevél – Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! 65. szám 2018.11.12.

Views: 3

Az MVGYOSZ hírei, közleményei

1. Tesztelje Ön is a megújult Vakok Kertjét!

A városligetben található Vakok Kertje a Liget projekt keretében a közelmúltban teljesen megújult. Az október közepén elindult tesztüzem keretében két nyilvános tesztnapot hirdet meg az üzemeltető Városliget ZRT., melyre szeretettel várják a vak és gyengénlátó magánszemélyeket, illetve a látássérült személyekkel foglalkozó intézmények és szervezetek szakembereit, ügyfeleit és tagságát. A tesztnapokon a Vakok Kertje a meghirdetett időben nyitva tart, az üzemeltetők pedig várják a megújult kerttel kapcsolatos észrevételeket.

A tesztnapok időpontja:
1. 2018. november 16. péntek 9:00-13:00 között
2. 2018. november 20. kedd 12:00-16:30 között

A részvételhez előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Kérjük, hogy a tesztelés során szerzett tapasztalataikat, észrevételeiket írják meg részünkre a kapcsolat@mvgyosz.hu e-mail címre, hogy azokat a Városliget ZRT. számára összegezve tudjuk átadni.

Azok az érdeklődők, akik a fent megjelölt két napon nem tudják meglátogatni a Vakok Kertjét, de más időpontban szeretnének résztvenni a tesztelésben, a Városliget ZRT. ügyfélszolgálatán jelentkezhetnek be és kérhetnek időpontot a kertbe való belépésre. Kérjük, ebben az esetben igényüket az ugyfelszolgalat@ligetbudapest.hu e-mail címen jelezzék!

A teszteléssel párhuzamosan folyamatosan zajlanak az egyeztetések a Városliget ZRT. és az MVGYOSZ között a kert nyitvatartásával, házirendjével, a kártyás beléptető rendszer használatával és az üzemeltetés egyéb területeivel kapcsolatban. A Vakok Kertjének tesztüzeme és az üzemeltetési kérdések tisztázása várhatóan a tavaszi nyitásig lezárul.

Németh Orsolya

***

Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

***

A hírlevelet szerkesztette: Árvay Mária és Nagy-Virág Krisztina

Print Friendly, PDF & Email