MVGYOSZ hírlevél – Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! 40. szám 2018.07.04.

Visits: 16

Tartalom

Az MVGYOSZ hírei, közleményei

1. Felhívás az MVGYOSZ Székházának biztonságos megközelítése érdekében
2. Változás a közösségi közlekedésben az 1-es villamos vonalán

***

Az MVGYOSZ hírei, közleményei

1. Felhívás az MVGYOSZ Székházának biztonságos megközelítése érdekében

Felhívjuk az MVGYOSZ Székházába érkezők figyelmét, hogy 2018. július 5-étől az udvaron felújítási munkák kezdődnek, melyek során a főbejárathoz vezető járdát is felbontják. Kérjük ezért, hogy a bejárat megközelítésekor fokozott körültekintéssel közlekedjenek!
A munkálatok előreláthatólag szeptember elejéig szakaszosan zajlanak.

Németh Orsolya

***

2. Változás a közösségi közlekedésben az 1-es villamos vonalán

Tájékoztatjuk a hírlevél olvasóit, hogy “2018. július 7-től, szombattól 27-ig, péntekig az 1-es villamos a Bécsi út / Vörösvári út végállomás felől a Puskás Ferenc Stadion M megállóhelyig, a Fehérvári út / Etele út végállomás felől pedig a Közvágóhíd H megállóhelyig visz utasokat. A kimaradó szakaszon a Közvágóhíd H és a Puskás Ferenc Stadion M között közlekedő, 1-es jelzésű pótlóbusszal lehet utazni. A pótlóbusz a villamosvonallal párhuzamosan közlekedik, útvonala és megállóhelyeinek elhelyezkedése térképes felületen követhető nyomon ezen a linken: <http://futar.bkk.hu/route/BKK_VP01?layers=GSVB>.
A pótlóbuszra a Puskás Ferenc Stadionnál a 77-es trolibusz megállóhelyén, a Hungária körúton, a Közvágóhídnál pedig a 23-as autóbusz Boráros tér irányú megállóját követően, a Soroksári út – Máriássy utca torkolatában a vasúti híd alatt kialakított végállomásnál lehet felszállni.

Július 28-tól, szombattól várhatóan a nyári iskolai szünet végéig folytatódik majd a felújítás; ebben az időszakban Óbuda felől már hosszabb szakaszon, egészen a Népligetig járnak majd a villamosok. A július végétől augusztus végéig tartó építési ütem közlekedési rendjéről a BKK hamarosan részletes tájékoztatást ad.

A villamospótló autóbuszok közlekedése mellett az Infopark és környéke jobb kiszolgálása érdekében a 153-as busz útvonalát a villamospótlás teljes idejére meghosszabbítják a Népligetig.”

Forrás: bkk.hu

dr. Nagy Sándor

elnök

***

Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

***

A hírlevelet szerkesztette: Árvay Mária és Nagy-Virág Krisztina

Print Friendly, PDF & Email