MVGYOSZ hírlevél 7/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 3

Tavaszváró sajtótükör

Az év első hónapjai sem teltek médiamegjelenések nélkül, talán a tavasz közeledtét is jelzi, hogy a komoly érdekképviseleti és szolgáltatásszervezéssel kapcsolatos témák mellett a mindennapok örömei: a szeretet, a szerelem, a házasság, a humor vagy éppen egy szép vers is szóba került a nyilatkozatok alkalmával. Nézze, hallgassa, olvassa vissza, ha lemaradt róluk!
TOVÁBB
 
Ne hagyja magát lemerülni! Vásároljon speciális powerbank készüléket!

Egy látássérült embernek mindig kiemelt figyelmet kell fordítania arra, hogy az okostelefonja fel legyen töltve. Az MVGYOSZ segédeszközboltjában többféle termék közül választhat, amelynek segítségével otthon és utazás közben is könnyedén fel lehet tölteni a készüléket. 
TOVÁBB
 
Mobilkészüléken vesz buszjegyet a Gépház csapata

A helyközi Volán buszjegyek online történő vásárlása a webes felület mellett okostelefonon is elérhető, ám a két megoldásnak semmi köze egymáshoz, kezelésükben is teljesen eltérnek. A Gépházban megmutatjuk, mit jelent ez a gyakorlatban.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Amerikai kultnovellák a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

J. D. Salinger: Kilenc történet (1953)
Időtartam: 6 óra 5 perc
Felolvassa: Csernenszky László

Az 1947 és 53 között született Salinger-kisprózákat egybegyűjtő vékonyka kötet valószínűleg a 20. századi amerikai novellisztika legjelentősebb darabja. Írói világa igencsak egységes, ám a kilenc történet mindegyike kakukktojás a másik nyolchoz képest: egymagukban is megállják a helyüket, de mégis így együtt szólnak a legszebben…
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play


 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email