MVGYOSZ hírlevél 53/2023 – különszám Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 1

Karácsonyi üdvözlet

Alig másfél hét múlva egy újabb sikeres, munkában és szakmai feladatokban gazdag évtől búcsúzunk. Az MVGYOSZ idén a legszebb karácsonyi ajándékot mondhatja magáénak, négy év várakozás után a szövetség visszaköltözött a felújított székházba, a Sipeki-villába és az újonnan épült többfunkciós szolgáltatóházba. Köszönjük, hogy a felújítás időszakában is kitüntette a szervezetet figyelmével és változatlanul igénybe vette szolgáltatásainkat. Reményeink szerint 2024-ben a megújult épületben megrendezett szakmai eseményeken és kulturális programokon Önt is üdvözölhetjük, addig is a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége elnöksége és vezetősége nevében Önnek – és minden kedves hírlevélolvasónak – meghitt karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk.

A közelgő ünnep jegyében, kérjük, fogadja szeretettel a Ghymes együttes egy karácsonyi koncertjén elhangzott zenés összeállítást. Fekete István Roráte című novelláját Rudolf Péter színművész adja elő Kis Bernadett kíséretével. Rudolf Péter népszerű és kedvelt felolvasója az MVGYOSZ Hangoskönyvtárának is, reményeink szerint ezzel a ritkán hallható feldolgozással sikerül örömet szereznünk.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá a Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel új hívószáma: 06/42-220-640 
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email