MVGYOSZ hírlevél 52/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 1

Befejeződött az MVGYOSZ visszaköltözése a székházba

Több hónapos előkészítő munka eredményeként az előre meghirdetett ütemezés szerint 2023. december 11. és 15. között megtörtént a szövetség visszaköltözése a felújított székházba.
TOVÁBB
 
Okosmorzsa - Alapértelmezett jelzések

Eddig az alapértelmezett jelzések módosítására nem volt lehetőség. A Beállítások > Hangok és haptikus jelzések menüpontban megjelent az iOS 17.2 rendszerben egy új opció "Alapértelmezett jelzések" néven. Az iOS 17.2 elérhető minden iOS 17-et támogató készülékre iPhone XR-től 15 Pro Max készülékekig. Beleértve a 2020-as és 2022-es iPhone SE készülékeket is.
TOVÁBB
 
Narrálva ajánljuk: A muzsika hangja (musical)

Dátum: 2023. december 27. 15:00 óra
Helyszín: Pesti Magyar Színház
Adva van egy szigorú katonaember, von Trapp kapitány, akinek egyedül kell fölnevelnie hét gyermekét. És adva van a 20. század harmincas éveinek Ausztriája, ami bár csodálatos a havas hegycsúcsaival és csörgedező, kristálytiszta patakjaival, csakhogy ezek fölött a festői tájak fölött viharfelhők gyülekeznek: a világháború viharfelhői. S ahogy az az igazán jó történetekben lenni szokott, ezek a széttartó történetszálak lassan összefonódnak, de úgy, hogy végül már ki sem lehet bogozni őket. S miközben szurkolunk Mariának, a gyerekeknek, a kapitánynak, hogy az életük teljes és boldog legyen, fülünkbe csengenek A muzsika hangja világhírű dalai.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá a Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel új hívószáma: 06/42-220-640 
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email