MVGYOSZ hírlevél 51/2021 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 2

Tájékoztató a szolgáltatások decemberi elérhetőségéről

Közeleg az év utolsó hónapja, sokasodnak a teendők: ajándékkeresés, vásárlás, ünnepi előkészületek, szabadságok, családi események. A tervezhetőség miatt az MVGYOSZ szolgáltatásainak elérésével kapcsolatban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.
TOVÁBB
 
Munkavállalás a különböző ellátások mellett – második rész

Az előző részben a fogyatékosság, megváltozott munkaképesség alapján járó ellátások melletti munkavállalásra, valamint az érintett munkavállalók munkajogi, társadalombiztosítási helyzetére vonatkozó rendelkezéseket ismertettük. Ez alkalommal azokat az adó- és járulékkedvezményeket tekintjük át, amelyek a fogyatékos, egészségkárosodott, valamint az esetleg ennek alapján ellátásban részesülő adózókat és az őket foglalkoztató munkáltatókat illethetik meg.
TOVÁBB
 
Pénztárca- és bankkártyakímélő napok a webáruházban

Miért vásárolna teljes áron egy drágább terméket, ha 20 százalékot spórolhat? Miért menne személyesen, ha a webáruházon keresztül nemcsak kényelmesen, de olcsóbban juthat hozzá a kiválasztott termékekhez? Böngésszen, válasszon, rendeljen és takarítsa meg egy másik ajándék árát!
TOVÁBB
 
Egy év kihagyás után megint a LESEK-re látogattunk!

Heti adásunkban a Gépház stábja büszkén prezentálja a LESEK rendezvényen készült interjúkat, beszélgetéseket, a standoknál tett látogatások hanganyagát és a LESEK egész hangulatát!.
TOVÁBB
 
Online ismerkedés? Bensőséges beszélgetés! – Határtalan felolvasó-olvasó találkozó

Sokan és sok helyről gyűltek össze az online térben november 19-én a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége és a Bodor Tibor Kulturális Egyesület meghívására a hangoskönyvtár önkéntes felolvasói és a könyveket kölcsönző olvasók közül.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Vitriolos orosz szatírák a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

A 140 éve született, emigrációban elhunyt Avercsenko szatirikus kötetei a mai napig népszerűek hazájában, Oroszországban, de írásai más szláv nyelveken is nagy számban olvashatóak. Az 1987-ben megjelent „Patkány a tálcán”, a Pétervár-szerte mindenki által Jámbornak becézett szerző mindmáig egyetlen magyar nyelvű válogatáskötete ettől a héttől kezdve hangoskönyvtárunkban is elérhető.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play
 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email