MVGYOSZ hírlevél 49/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 4

Befejeződött a székház-kvíz, tíz játékos nyert vásárlási utalványt

A fehérbot napján indította el az MVGYOSZ a szövetség székházával kapcsolatos héthetes kvízjátékot, amelyen közel félszázan versengtek azért, hogy mind a hét kérdésre helyes választ adjanak.
TOVÁBB
 
Könyvelői állásajánlat

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége pénzügyi csoportja bővülő csapatába felvételt hirdet könyvelő munkakörbe.
TOVÁBB
 
Bér- és pénzügyi területre keres ügyviteli munkatársakat az MVGYOSZ

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége felvételt hirdet bér- és munkaügyi feladatokat ellátó ügyviteli munkatárs felvételére. Előnyt jelent az akkreditációs bértámogatási rendszer ismerete.
TOVÁBB
 
Együtt a jövőnkért 2023. december - Videójátékok akadálymentesen?

Az Együtt a jövőnkért idei záró alkalmán kaput nyitunk az akadálymentesen játszható Playstation és más elérhető videójátékok világába. A karácsonyi ajándékok sorába is egyre több olyan videójáték illeszthető, amelyek a látássérült játékosoknak is teljes értékű élményt adnak.
TOVÁBB
 
Narrálva ajánljuk – Hurok (2016) 

Magyar thriller
Dátum: 2023. 12. 05. 21:00 óra
Csatorna: M5
Az illegális gyógyszerkészítmények csempészésével foglalkozó Ádám szorult helyzetében hoz egy rossz döntést, ami nem várt, tragikus események láncolatát indítja el és ennek áldozatául esik terhes barátnője is. Azonban mikor már minden veszni látszik, váratlanul új esélyt kap, hogy helyrehozza maga körül a dolgokat. Aztán még egyet. És még egyet…
TOVÁBB
 
Rendkívül egyszerű e-mail klienst próbálunk ki a Gépházban

A ma este bemutatásra kerülő e-mailező alkalmazás hallgatói ajánlás okán kerül terítékre. Alapfunkciós, puritán, cserébe rendkívül egyszerűen kezelhető. 
TOVÁBB
 
VV-lapozó: Interjú Dr. Tolnayné Csattos Mártával

Öt gyereke van. Négyet Tolnaynak hívnak, az ötödik az elemi rehabilitáció, amelynek legkiválóbb képviselője ő maga. Szakmáját szerető és publikációira büszke anya, feleség és nagymama, aki megszállottja a látássérült emberek ügyének. A beszélgetés során bő négy évtizedes szakmai életútját jártuk végig.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Irodalmi emlékkönyv a főváros 150. születésnapjára 

Budapest Nagyregény (2023)
Játékidő: 17 óra 25 perc

23 kortárs magyar író vall Budapestről a város születésének 150. évfordulóján. A Budapest Nagyregény 23 kerület-fejezete 23 önkéntes felolvasó tolmácsolásában szólal meg. A hangoskönyv szerkesztője, Iván Péter fogadja a 23 helyről beérkező fájlokat, vág, javít, hangerőt és zajszintet egyenlít, finomít a katalóguscédulán – mindenekelőtt azonban olvassa, hallgatja, habzsolja a Budapest Nagyregényt…
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá a Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel új hívószáma: 06/42-220-640 
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play


 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email