MVGYOSZ hírlevél 47/2021 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 4

Fehérbot napja a sajtóban

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 2021. október 14-én rendezte meg az idei fehérbot napi eseményét. A hatvanéves hangoskönyvtár történetét és eredményeit fókuszba állító rendezvény a média érdeklődését is felkeltette, cikkünkben a legfontosabb sajtómegjelenésekből állítottunk össze egy csokorra valót.
TOVÁBB
 
A legfrissebb újdonságokkal zárja az idei októbert a Gépház

Új szolgáltatás a FaceTime-ban, MAC frissítéssel kapcsolatos tapasztalatok és számos új információ a heti Gépház tarsolyában.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Magyar költők antológiája a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

E héttől a POKET közösség mindhárom eddig megjelent versantológiája elérhető hangoskönyvtárunkban. Az első két kötet versszerető, versértő olvasók kedvenc költeményeiből ad válogatást, a harmadik egyfajta lírai gyorssegély a karantén utáni időkre. Iván Péter mindegyikben talált emlékezetes darabokat: most a sorozat első kötetében vezet körül bennünket.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email