MVGYOSZ hírlevél 46/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Visits: 1

„Már több mint 10 millió forint érkezett” – Válogatás az elmúlt hét médiamegjelenéseiből

A Jónak lenni jó! adománygyűjtő akció keretében az MVGYOSZ szakmai eredményeiről a közmédia számos műsorában szó esett az elmúlt napokban. Az Esély című magazinműsorban a fehérbot napi összeállítást láthatták a nézők, a Család 22 hírműsor pedig dr. Nagy Sándor elnököt és dr. Nagyné Berke Mónika szolgáltatásvezetőt kérdezte a szövetség tevékenységéről, szolgáltatásairól.
TOVÁBB
 
Fehérbot napja – Hallgassa újra az MVGYOSZ podcast-csatornáján!

Ha nem tudott személyesen jelen lenni a fehérbot nemzetközi napja alkalmából szervezett MVGYOSZ rendezvényen, vagy ha ott volt, de szívesen hallgatná újra a nap eseményeit megörökítő felvételt, akkor az ön számára is jó hír, hogy az ünnepség teljes hanganyaga elérhetővé vált a szövetség podcast-csatornáján.
TOVÁBB
 
VV-lapozó: „Nem tudnék tervek nélkül élni” - Interjú dr. Gombás Judittal

Tudományos munka, nyelvtanulás, család, sport, egyesületi feladatok, hobbi: igazi időzsonglőr az, aki ennyi mindent képes koordinálni és helytállni minden helyzetben. Gombás Judit egy egyetemi óra és egy értekezlet között adott interjút a Vakok Világának, és mesélt arról, hogy hol kell keresni a hajtóerőt mindehhez.
TOVÁBB
 
Az online ügyintézés legfontosabb tudnivalói a pénteki Gépházban!

Adóügyek, egészségügy, ellátások, családtámogatás – ez csak néhány ügytípus a sok közül, amellyel egy átlagos állampolgár élete során találkozik. Az ügyintézés azonban sokkal egyszerűbb, ha online lépünk kapcsolatba a kívánt szervekkel és közintézményekkel.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Nyomdameleg magyar regény a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Tóth Krisztina: A majom szeme (2022)
Időtartam: 10 óra
Felolvassa: Forgács Sára

Kolumnistánk a várva várt új Tóth Krisztina-regény hallgatása közben sokszor érezte úgy, elkelne ide egy védősisak. Heti könyvnemajánlójában a hírlevél olvasóit is figyelmeztetni szeretné az omlásveszélyre. De A majom szemének korántsem a szerkesztési hiányosságai a legkárosabbak a lelki egészségre…
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége a közmédia idei, immár tizenegyedik Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójának kedvezményezettje. Az érdekképviseleti szervezet missziója, hogy támogassa a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét, ehhez nyújt segítséget Magyarország legnagyobb médiavállalata. Adományvonal: 13600 a szövetség kódja a 96-os. A hívás díja 500 Ft.

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email