MVGYOSZ hírlevél 34/2021 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Visits: 0

Kitöltötte már a PASCAL projekt kérdőívét?
Az önvezető autók fokozódó elterjedése folyamatosan foglalkoztatja a közvéleményt. Sok látássérült ember is lát bennük lehetőséget, ugyanakkor legalább ennyien vannak, akik idegenkednek tőlük. Egy nemzetközi kutatásban 2021. szeptember 3-áig az Ön véleményére is számítanak.
TOVÁBB
 
Figyelem! Kártékony, nyílt, ingyenes Wi-Fi-hálózatok
Felfedeztek egy hibát az iOS-ben, ami az után következik be, amikor egy speciális hálózati névvel ellátott wifihez csatlakozunk, s amelynek következtében az Apple készülékek wifije a továbbiakban működésképtelenné válik.
TOVÁBB
 
Okostelefonokon próbáljuk ki az új OTP mobilbankot!
A netes bankolás teljes megújulása nem csupán az OTP weboldalát, hanem a pénzintézet mobilos alkalmazásait is elérte. Noha még egy ideig működik a régi mobilapp is, a Gépházban utánajártunk, mit nyújt a megújult szoftver, milyen szolgáltatások érhetőek el azon keresztül, és mi a helyzet az akadálymentességgel iOS, valamint Android rendszeren.
TOVÁBB
 
Grillszezonra szóló webáruház ajánlatok
Hús, virsli, sajt vagy éppen cukkini van otthon? Netán felfűztünk egy saslikot? A grillszezonban az a jó, hogy bármit grillezhetünk, a zöldség legalább olyan finom lesz roppanósra sütve, mint a titkos pácrecept alapján készült sült tarja vagy csirkeszárny. Az MVGYOSZ webáruháza erre az időszakra is kínál termékeket.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Rendhagyó novellafüzér a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban
Tóth Barnabás interpretálásában érhető el a hangoskönyvtárban Gion Nándor vajdasági magyar író 1996-ban megjelent Mint a felszabadítók című novelláskötete. Az író a délszláv háborút megelőző etnikai feszültségeket szeretné tetten érni a kultúrák, vallások és népek olvasztótégelyében, a Duna-medencében. A Mint a felszabadítók c. novellafüzér Irmai József, az öntudatos műbútorasztalos Jugoszláviában átélt inaséveinek krónikája.
TOVÁBB
 
Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható

az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt,

továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban
és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play
 

Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email