MVGYOSZ hírlevél 29/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 10

Helló, nyár! – júniusi rendezvénykörkép a Hónapsorolóban

Nemcsak napsütésben, sőt kánikulában volt gazdag Szent Iván hava, hanem az MVGYOSZ háza táján közösségi eseményekben is. Új rovatunkban, a Hónapsorolóban azt tekintjük át, hol jártak az elmúlt hetekben az MVGYOSZ munkatársai, és hogy ki mindenkit láttunk vendégül.
TOVÁBB
 
A pénteki Gépházban megmutatjuk, miként lehet nagy vagyonra szert tenni

Legalábbis a Monopoly nevű társasjátékban, amely az RS Games csapatának köszönhetően vakon is játszható, mégpedig online formában és akadálymentesen. Valódi anyagi nyereséget ugyan nem ígér, viszont igen izgalmas és szórakoztató.
TOVÁBB
 
A végén mindig visszakeveredek oda, amit szeretek csinálni

Stáhl Eszter felolvasónk élete java részét könyvek, jobban mondva szövegek közt töltötte. Szabadidejét pedig ugyan mi mással töltené, mint hogy kortárs irodalmat olvasson fel látássérült embereknek. Kérdezgettem én is mindenféléről, de a végén valahogy mindig a könyveknél kötöttünk ki. No, nem mintha bánnám.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Szemlélődés Stáhl Eszter hangos könyvespolcán

Költészet, ismeretterjesztő művek, esszéregény, angolszász novellák, sci-fi – Stáhl Eszter változatos anyagból merít. Az csak most tűnt fel nekem, hogy szinte kivétel nélkül kortárs szerzők munkáit olvassa fel. Hölgyeim és uraim, megnyílt a Modern Könyvtár!
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email