MVGYOSZ hírlevél 28/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 5

Népszámlálás 2022 – Együttműködés a KSH-val

A Központi Statisztikai Hivatal együttműködésre hívta a fogyatékos emberek szervezeteit annak érdekében, hogy minél több érintett állampolgár nyilatkozzon fogyatékosságáról a 2022-es népszámlálás során. Az egyeztetésen az online kérdőívek akadálymentessége is napirenden volt.
TOVÁBB
 
Segédeszköz-karbantartó, -javító munkatársat keres az MVGYOSZ

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) felvételt hirdet segédeszköz-karbantartói, -javítói feladatok ellátására.
TOVÁBB
 
Segédeszköz-boltjába keres munkatársat az MVGYOSZ

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége felvételt hirdet segédeszköz- értékesítő munkakör betöltésére.
TOVÁBB
 
Tovább okosodik a BlindShell2

Az MVGYOSZ által honosított népszerű, magyarul beszélő, nyomógombos BlindShell 2-es okostelefon újabb kényelmi funkciókkal bővül.
TOVÁBB
 
Nyári Gépház koktél!

Jön a július, támad a nyár, a Gépházban pedig hasznos, érdekes, vicces és botrányos újdonságokat mutatunk. Hűsítő témáink a kánikulában: új Jaws, szeretteink hangján beszélő hangasszisztens és a floppys zenélés.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Balatóniádák a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Kolumnistánk a nyári rekkenőn a Balatonhoz vágyik, de valahogy egyik olvasója sem akarja őt meghívni tóparti luxusvillájába. Így hát előásott három tematikus kötetet a könyvtárból, és azokat olvasgatja az átforrósodott pesti lakásban.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email