MVGYOSZ hírlevél 2/2023 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 3

VV-lapozó: „Közös a cél, közös az akarat” – interjú dr. Nagyné Berke Mónikával

Kevés ember akad az MVGYOSZ és tagegyesületei háza táján, aki ne ismerné dr. Nagyné Berke Mónikát, az országos szövetség szolgáltatásvezetőjét. Munkakapcsolatai rendkívül szerteágazóak, szakmai tapasztalatait széles körben elismerik, és ennek köszönhetően sokan fordulnak hozzá tanácsért, véleményért, segítségért.
TOVÁBB
 
Gépházas évnyitó péntek este!

Péntek 13-án este startol az év első Gépház adása, egy nagy csokor újdonsággal az idei CES informatikai kiállításról, valamint friss és fontos fejleményekkel a digitális világ megannyi szegmenséből. 
TOVÁBB
 
„Hallgassátok!” – Mach 80

Mach András, az önkéntes felolvasók kifogástalan modorú és nyugodt állhatatossággal tevékenykedő korelnöke 2023. január 6-án tölti be nyolcvanadik életévét. Az MVGYOSZ a kerek évforduló alkalmából készült felolvasói interjúval kíván neki boldog születésnapot és jó egészséget.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Mach András Bächer-felolvasásai a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Bächer Iván (1957-2013) jelenléte a hangoskönyvtárban több mint hangsúlyos. Ez nem utolsósorban Mach Andrásnak köszönhető, aki az író-publicista-gasztronauta tizennyolc munkáját olvasta fel. Eddig. Az alábbiakban András a világhálón fellelhető remek nyelvezetű írásait idézve, kommentálva bogozgatom kettőjük izgalmas irodalmi viszonyát és a Bächer-jelenséget.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play


 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email