MVGYOSZ hírlevél 15/2020 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 9

 Az MVGYOSZ hírei 
 Tájékoztatás az MVGYOSZ ügyfélszolgálatáról és a szolgáltatások működtetéséről 
 A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége telephelyén a személyes ügyfélfogadás szünetel, de a szövetség vezetősége és munkatársai fontosnak tartják, hogy ezen időszak alatt elérhető legyen az ügyfélszolgálat és korlátozott módon a szolgáltatások is. 
 TOVÁBB 
   
 Tájékoztató az otthoni munkavégzésről 
 A veszélyhelyzet megszűnését követő harminc napig a munkáltató a munkavállaló számára az otthoni munkavégzést és a távmunkavégzést egyoldalúan elrendelheti. 
 TOVÁBB 
   
 Újabb hírek a web akadálymentesítés terén 
 A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség munkatársa látogatott el az MVGYOSZ-hez. A találkozó célja részint az volt, hogy tájékoztatást nyújtson az ügynökség web akadálymentesítéssel kapcsolatban folytatott tevékenységéről, továbbá partnerségi megállapodást ajánlott fel. 
 TOVÁBB 
   
 Két év alatt kétezer könyv 
 A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Bodor Tibor Hangoskönyvtárában szereplő állomány az eltelt két évben több művel bővült, mint az előző 10 év alatt. 
 TOVÁBB 
   
 Rangos állami kitüntetést kapott a magyar vakvezetőkutya-képzés atyja 
 Nemzeti ünnepünk alkalmából a köztársasági elnök Vitéz Lovag Rithnovszky János munkásságát a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéssel ismerte el. 
 TOVÁBB 
   
 A Vakvezetőkutya-kiképző Központ átmenetileg zárva tart 
 Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy dr. Nagy Sándor elnök úr engedélyével 2020. március 17-től március 31-ig az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központja zárva tart, dolgozói távmunkában dolgoznak. 
 TOVÁBB 
   
 Köszönet a kölyöknevelők munkájáért – Rithnovszky-díjat alapított az MVGYOSZ 
 Az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-Kiképző Központjából az elmúlt negyven évben több száz négylábú segítő került ki. Ez elképzelhetetlen lenne a kölyökkutyákat felnevelő önkéntesek áldozatos munkája nélkül. A Rithnovszky-díjjal mostantól ezt köszönjük meg. 
 TOVÁBB 
   
 Az MVGYOSZ szolgáltatásai 
 Újabb 65 online elérhető könyv 
 Az MVGYOSZ Online Hangoskönyvtárában már több mint kétezer mű elérhető. Március 13. óta újabb 65 új könyv lett elérhető online is. Feltöltésre került a sokak által már nagyon várt Dekameron is Bodor Tibor felolvasásában. 
 TOVÁBB 
   
 A hangomat adom – Beszélgetés Lencsés Szilvi felolvasóval 
 Száznál is több könyvet köszönhetünk Szilviának, regények, mesék, tanulságos történetek születtek meg felolvasása nyomán. Ismerjük meg őt közelebbről! 
 TOVÁBB 
   
 Heti könyvajánló 
 Énregény és ifjúsági irodalom a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban 
 Leiner Laura: Ég veled
 (Iskolák Versenye 1.)
 Családi tragédia, gyász, lelki problémák. Hogyan tud segíteni az Iskolák Országos Versenye Hannának az újrakezdésben? 
 TOVÁBB 
   
 

 Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
  
 A hírlevelet szerkesztette:
 Sztakó Krisztina, Sebesi Éva és Fekete Zoltán 

Print Friendly, PDF & Email