Koronavírus-intézkedések II.

Views: 4

Kedves Sorstársak, Barátaink és mindenki, aki kapcsolatban áll velünk!


A vírusveszély múlásával csökkennek a korlátozások, és erre mi is örömmel reagálunk.
Természetesen az Egyesülettel kapcsolatos dolgokat eddig is intéztük itthonról, de most úgy döntöttem, hogy újra megnyitjuk az irodánkat.
Többen érdeklődtek, hogy mikor lehet majd tagdíjat fizetni, nekik jó hír, hogy ezentúl – egyenlőre heti egy nappal – visszaállítjuk a keddi
nyitvatartásunkat.
Tehát keddenként 13 óra 30 perctől 16 óra 30 percig lesz nyitva az iroda. Kérjük, hogy lehetőség szerint előre telefonon jelezve érkezzenek a befizetni szándékozók, hogy elkerüljük az esetleges csoportosulást és felesleges várakozást. A védő felszerelések használata továbbra is ajánlott.

A későbbiekben, ahogy az összes szigorítás megszűnik, mi is vissza fogunk állni a régi nyitvatartási rendre.
Viszont addig is a már jól ismert email címen és telefonszámokon fordulhattok hozzánk megoldandó kérdéseitekkel, és lehetőségeink szerint igyekszünk mindenkinek segíteni.

Még egy változásra szeretném felhívni a figyelmeteket, amit a honlapon és a bejáratnál elhelyezett táblán is javítani fogunk. Az Irodavezetői feladatokat Szelei László helyett május elsejétől Szeleiné Böröczi Ildikó fogja ellátni.
A változás az egyesület életére és tevékenységére nem lesz hatással, hiszen Ildikó és Laci eddig is szoros együttműködéssel tevékenykedtek az egyesület érdekében.

A klubdélutánok és egyéb programok továbbra is szünetelnek, amennyiben ezek is újra indulhatnak, azonnal értesítünk mindenkit.
A mielőbbi találkozás reményében,  kérlek benneteket, hogy ezután is vigyázzatok magatokra.

Üdvözlettel:

Bősze György

VGYVE Elnök

Print Friendly, PDF & Email