Herényi Virág út 2024

Views: 8

Április utolsó hétvégéjén került megrendezésre a 20. Herényi Virág út. A jubileum alkalmából több, a gyerekeknek, a családoknak szóló programmal is készültek a szervezők, emellett pedig Egyesületünk is helyt kapott a rendezvényen.

Az Egyesületet képviselő tagjaink is igyekeztek ennek jegyében összeállítani a programot: a gyerekeket kutya- és stílszerűen virágszínezővel,vakvezető kutyákat ábrázoló matricával, különféle édességeket tartalmazó zsákbamacskával és a kézműves klub által készített termékekkel várták. Mindemellett az érdeklődők betekintést nyerhettek a Braille írás rejtelmeibe, sőt lehetőség nyílt az egyéni (Braille) névjegykártya készítésére, a vakvezető kutyákkal való ismerkedésre, a kifejezetten a mi számunkra átalakított játékok és társasjátékok kipróbálására is.

A mindennapi életvitelhez kapcsolódik az öltözködés, ezzel kapcsolatosan az érdeklődők bekötött szemmel kipróbálhatták azt, hogy milyen nehéz is lehet olykor-olykor egy cipő ki-befűzése, valamint egy zokni fel-levétele, illetve a zoknik összepárosítása.

 

Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket a Herényiek Házának, amiért újfent lehetőséget biztosított számunkra a helyszínen való megjelenésre.

Köszönjük!

(Csiszár Tamás)

Print Friendly, PDF & Email