A Vakrepülés Színtársulat önkéntes szereplőket és segítőket keres 2021-ben is!

Views: 1

 

A Vakrepülés Színtársulat önkéntes szereplőket és segítőket keres 2021-ben is!

Jelentkezni 2021. június 6-odikáig lehet!

A látássérültekből álló színtársulat a következő feladatkörökre várja  önkéntesek jelentkezését:

- A társulat színész adatbázisának felfrissítésére, szereplők pótlására  keres önkéntes színjátszókat bármely korosztályból. A szereplő válogatás  feltétele egy maximum 3 perces verses, prózás produkció (ének tudás előnyt jelent, de nem feltétel). A szöveget érdemes előre megtanulni! A színészeknél fontos a tiszta és érthető beszéd, a jó alkalmazkodókészség, a térben való tájékozódás, hiszen külső helyszíneken kb. másfél óra áll a  színészek rendelkezésére, a helyszín memorizálására.

- A Vakrepülés Várja a technikusi feladatkörökre való jelentkezéseket  is, a darabok, énekes bulik hangosítására, a darabokhoz szükséges  effektek, zenei betétek kezelésére. Szükséges ismeret: cd-játszó, analóg keverőpult, 
mikrofonok kezelése.

- Asszisztensi feladatok ellátására is keres a társulat önkénteseket:  közönségszervezés, egyéb számítógépes háttérmunkálatok ellátása, vagy a  darabok előkészületeinek segítése.

Jelentkezéseket a vakrep@vakrep.hu E-mail címen, vagy a +36-20-996-8466 telefonszámon várja a szervezet Máj Kriszta művészeti vezetőnél 2021. június 6-odikáig.

A Vakrepülés Színtársulat 1998-ban alakult látássérült fiatalok közreműködésével. Közel három éves előkészület után hazánkban – egyedülálló módon – először sikerült létrehozni egy a sötétben zajló interaktív előadást, mely a közönség bevonásával játszódik. A teljes sötétségben a látáson kívül a többi érzékszervet maximálisan kihasználják az előadások: hallás, szaglás, tapintás, ízlelés. Bővebb információ a Vakrepülés Színtársulat oldalán olvashatók:
www.vakrep.hu Pille (Pál Zsolt) - Hobby R. főszerk., Vakrepülés kommunikáció, Neumann SZG. Tel.: (+36-30) 913-80-80. E-mail: pille@pille.hu Web: pille.hu, hobbyradio.hu, vakrep.hu, njszki.hu, netalap.hu

https://vakrep.hu/

Print Friendly, PDF & Email