MVGYOSZ partnerszervezeteinek hírlevele 12/2020

Visits: 3

Sétány beszakadása a Vakok Kertjében – tájékoztatás
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a városligeti Vakok Kertjében a beszakadt terület feltárását jövő hétfőn kezdi meg a vállalkozó. A javítási munkálatok elvégzése, befejezése a feltárás eredményétől függ.
Kollégáink dolgoznak rajta, hogy a balesetveszélyes területet úgy le tudják keríteni, hogy a kert többi része biztonsággal használható legyen a kertet látogatók számára.
Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Városliget Zrt.
 
Online fitnesz edzések
A Decathlon egyik munkatársa, aki egyetemi tanulmányait testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő szakokon végzi, emellett heti rendszerességgel vezeti munkatársával a Láthatatlan fitnesz edzéseket, online órát indított.
Ezek az órák a koordinációra - egyensúly fejlesztésre, tartásjavításra és nyújtásra - fókuszálnak.
Az órák online zajlanak, a zoom felületén. A videó konferencia közben Alexa rögtön tudja javítani a résztvevők esetleges hibáit, így mindenki a kívánt eredményt érheti el. Az időpontot tekintve Alexa eléggé rugalmas, minden héten a résztvevőkkel egyeztet. Az edzésekhez nem szükségesek speciális eszközök, csak olyanok, amik valószínűleg mindenkinél vannak otthon.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a program, a forgacs.szabolcs@lassegyesulet.hu e-mail címen tud jelentkezni. Kérdés esetén is forduljanak hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel
Forgács Szabolcs
LÁSS Egyesület


Partnerszervezeteink híreit nem ellenőriztük, azok valóság tartalmáért
a szerkesztő felelősséget nem vállal!
 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
 
A hírlevelet szerkesztette:
Sztakó Krisztina, Sebesi Éva, Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email