MVGYOSZ partnerszervezeteinek hírlevele 11. szám 2019.07.01.

Visits: 2

 Lapról hangra cikkajánló 2019. június 24. 
 A Lapról Hangra oldal cikkajánlója.
 Álljon itt talán a legérdekesebb hír: Hangutánzók 
 Sajnálja, hogy soha nem hallhatja meg, mit beszéltek az árusok mondjuk a 18. századi Párizs piacán, vagy azt, hogyan hallatszottak akkoriban a lépések, a lódobogás, és minden más hang? Lehet, hogy mégiscsak meghallhat mindent úgy, ahogy az akkor élt emberek hallhatták, és még időgépre sincs szükség, csak egy pár lelkes hangtér-régészre. A hangtér-régészet modern technikai megoldásokkal, a különböző épületek anyagát, az utcakövezetet figyelembe véve, rekonstruálni tudja a régmúlt hangzásvilágát. A hangtér-régészetnek nagy szerepe lehet a Notre-Dame újjáépítése során az akusztika helyreállításában, de egy lakóház, egy irodaépület tervezésekor sem elhanyagolható. Látássérültként is érdemes eljátszani a hangtér-régészet lehetőségeivel. Hogy miért is? Megtudhatja, aki végighallgatja a cikket. 
 TOVÁBB AZ AJÁNLÓRA 
   
 Kedvezményes cirkuszjegyek 
 2019. július 5-én 19 órakor a Fővárosi Nagycirkusz az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetével együttműködve jótékonysági előadást szervez a nyugdíjas artistaművészek és cirkuszi dolgozók megsegítésére, a Repülőcirkusz előadás teljes bevételét a művészek támogatására fordítják. 
 A nemes cél érdekében kedvezményesen 1500 Ft-os jegyeket vásárolhatnak, amellyel az idős művészeket és cirkuszi szakembereket támogatják.
 A jegyeket megvásárolni a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztáraiban tudják
 hétfőtől vasárnapig 10:00-18:00 között.
 Előzetes regisztráció, foglalás nem szükséges.
 Vizeli Brigitta 
 értékesítési menedzser
 
 
 Partnerszervezeteink híreit nem ellenőriztük, azok valóság tartalmáért 
 a szerkesztő felelősséget nem vállal! 
   
 Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
  
 A hírlevelet szerkesztette: 
 Sztakó Krisztina, Sebesi Éva, Szabó Gergely 

Print Friendly, PDF & Email