MVGYOSZ partnerszervezeteinek hírlevele 10/2020

Views: 1

Távszem az éterben – műsorajánló
Esélyegyenlőségi Magazinunk 2020. júniusi első adásának első részében a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által működtetett, és nagy számban és sikerrel igénybe vett Távszem mobilapplikációról, annak gyakorlati hasznáról, működéséről, az alkalmazásba történő regisztráció módjáról és a várható fejlesztésekről beszélgetünk Erhart Péter szolgáltatásvezetővel. Beszélgetésünk apropóját az adta, hogy az alkalmazás közönségdíjas lett a SozielMarie pályázatán.
Műsorunk – többek között – a Hobby Rádióban hallható június 9-én kedden 9 és 21 órai kezdettel. Szerkesztő-műsorvezető-technikai munkatárs: Ruzsa Viktor
 
A VGYKE hírei
Június 2-től időpontfoglalást követően újra személyesen is látogatható központi ügyfélszolgálati irodánk
Tisztelt olvasóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 2-től egyesületünk központi ügyfélszolgálata 30 órás nyitva tartási rendben újból fogadja ügyfeleit.
Hétköznapokon 9-15 óráig várjuk megkeresésüket, melyhez minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Kérjük tehát Önöket, hogy az ügyfélszolgálati irodánkba történő ellátogatásukat megelőzően mindenképp vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!
Telefonszám: +36(70)387-5267
E-mail: ugyfel@vgyke.com
Amennyiben e-mailes megkeresés útján keresik fel ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy levelükben mindenképp tüntessék fel telefonos elérhetőségüket, hogy munkatársunk, amennyiben szükséges, ezen keresztül is fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot!
Szeretnénk továbbá kérni, hogy mindenképp várják meg, amíg munkatársunk
e-mailes megkeresésükre visszajelzést ad! Kérjük továbbá ügyfeleinktől, hogy a járványügyi előírások betartása végett, illetve a saját és a munkatársaink védelme érdekében az ügyfélfogadásra maszkban, illetve kesztyűben és legfeljebb 1 kísérővel érkezzenek, valamint törekedjenek az 1,5 m távolság betartására!
Együttműködésüket köszönjük.
VGYKE
 
Újra elindul a VGYKE masszázs szolgáltatása
Kedves Vendégeink és Tagtársaink!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hosszú kényszer szünet után egyesületünk gyógy- és nyirokmasszőrei 2020. június 2-től ismét fogadják kedves vendégeiket. Sajnos a megszokott helyszíneken, a szakrendelőkben még nincs mód a szolgáltatás újraindítására, hiszen a rendelők a járvány szempontjából jelentős gócpontok.
Ezért úgy határoztunk, hogy egyesületünk XIV. kerületi Regionális Központjában (1141 Budapest, Szugló utca 81. I. emelet) kezdjük meg tevékenységünket.
Nyitva tartás: hétköznap 8-20 óra
Bejelentkezés: +36(70)773-3988 és/vagy +36(1)445-4036
hétköznap 8.00-tól 18.00-ig.
A járvány lecsengő szakasza is odafigyelést igényel, a biztonság betartása közös érdekünk, ezért továbbra is fokozott figyelmet kell fordítani a napi higiéniai szabályok szigorú betartására. Kérjük kedves vendégeinket, számoljanak azzal, hogy masszázsra érkezéskor lázmérés, valamint egy rövid kérdőív kitöltése kötelező, amelyben munkatársaink készséggel állnak majd rendelkezésükre.
Külön felhívjuk óbudai vendégeink figyelmét, hogy a III. ker. Vörösvári úti és Csobánka téri Szakrendelőkben megszűnik szolgáltatásunk. A megvásárolt bérleteket nem áll módunkban visszaváltani, ezért átmeneti időre a fenti helyszínen, a későbbiekben pedig a bérleten feltüntetett helyszíneken van módjukban lejárni a megvásárolt masszázs szolgáltatást. Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!
Hasznos tanács: amennyiben biztonságosabbnak érzik a saját textil lepedő használatát, úgy kérjük, hozzanak magukkal!
Szíves figyelmükbe ajánljuk honlapunkat (www.vgyke.com) és Facebook oldalunkat (www.facebook.com/vgykegyogymasszazs), ahol híreinket és a masszázzsal kapcsolatos legfrissebb információinkat olvashatják, vagy írjanak nekünk a masszazs@vgyke.com-ra.
MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL, SZAKÉRTELEMMEL ÉS BIZALOMMAL VÁRJUK!
 
Újra nyit a VGYKE Láthatár Boltja
Kedves Vásárlóink!
A Láthatár Segédeszköz Bolt május 25-től részleges, június 2-től teljes, a megszokott nyitva tartással várja a vásárlókat!
- Személyes vásárlásra csak időpontfoglalás után van lehetőség! Időpontot foglalni a lathatar@vgyke.com címen, vagy a +36(70)383-3611-es telefonszámon lehet.
- Az üzlethelyiségben a maszk viselése kötelező!
- A bolt munkatársain kívül csak egy vásárló (kísérővel) tartózkodhat az üzletben.
- A Láthatár boltban idősávtól függetlenül lehet vásárolni. Elérhetőségek és a bolt nyitva tartása: Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 81.
Nyitva tartás: hétfőtől – csütörtökig: 9-17 óra Pénteken: 9-15 óra
Mobil: +36(70)383-3611
E-mail: lathatar@vgyke.com
Weboldalunk: https://lathatarbolt.hu/
Közösségi oldalunk: https://www.facebook.com/lathatarbolt
A Láthatár Segédeszköz Bolt csapata
 
Júniustól a VGYKE lámpásai online klubokat tartanak!
Kedves Tagjaink!
A VGYKE civil szervezői ezentúl más formában tartják önökkel a kapcsolatot. Lámpásaink – mi már csak így hívjuk őket – 7 évvel ezelőtt kezdték közösségszervező munkájukat. Célunk az volt, hogy a látássérültek közösségi kapcsolatrendszerét erősítsék, egyfajta mentorhálózatot hozzanak létre. Ennyi idő alatt sikerült egy jól működő klubhálózatot létrehoznia és működtetnie Budapesten: Óbudán, Újpesten, Terézvárosban, Erzsébetvárosban, Ferencvárosban, Kőbányán, Újbudán, Angyalföldön, Zuglóban, Rákosmentén, Kispesten, valamint a XVI. és XVIII. kerületekben.
Ha esetleg nem tudják a nagy telefonforgalom miatt adott pillanatban elérni kollégáinkat, úgy írjanak nekik e-mailt! Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak a megkeresésekre, természetesen ez az információtól is függ. Ebben kérjük az Ön türelmét is!
Júniustól elindulnak online klubjaink! Civilszervezőink a VGYKE Hangos Hírmondó adásaiban fognak beszélgetni egy-egy meglepetés vendéggel. Az interjúk kérdéseit a klubtagok fogják összegyűjteni: minden adás előtt lehetőségük lesz felvenni a kapcsolatot civilszervezőinkkel a lenti elérhetőségeken, és jelezni feléjük, miket kérdeznének a vendégektől.
Kérjük tehát önöket, hogy bátran keressék munkatársainkat!
További részletekért keressék a VGYKE elérhetőségein a lámpásokat.
 


Partnerszervezeteink híreit nem ellenőriztük, azok valóság tartalmáért
a szerkesztő felelősséget nem vállal!
 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
 
A hírlevelet szerkesztette:
Sztakó Krisztina, Sebesi Éva, Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email