MVGYOSZ hírlevél – Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! 61. szám 2017.11.29.

Views: 33

Tartalom

Az MVGYOSZ hírei, közleményei

1. Több, mint 1,3 millió forintot adunk a látássérülteknek
2. 12 tiszteletjegy vakoknak és gyengénlátóknak a Stíluskavalkád koncertre

A jelen hírlevél 3 mellékletet tartalmaz.

***

Az MVGYOSZ hírei, közleményei

1. Több, mint 1,3 millió forintot adunk a látássérülteknek

Ezúton is közzé tesszük legfrissebb pályázati kiírásunkat, mely révén 52 pályázati nyertes juthat segédeszköz vásárlási támogatáshoz, akár 44000 Ft erejéig. A pályázat keretében az MVGYOSZ segédeszközboltja készletéből 5 db magyarul beszélő konyhamérleget, 7 db EVO E-10 magyarul beszélő Daisy könyv olvasó eszközt, 10 db ZOOMAX Snow digitális kézi nagyítót, 10 db magyarul beszélő felkaros vérnyomásmérőt, 10 db magyar nagybetűs számítógéphez csatlakoztatható billentyűzetet és 10 db magyarul beszélő színfelismerőt vásárolhatnak meg 50%-os támogatással a nyertes pályázók.
A pályázat beadásához mindenképpen szükséges annak az MVGYOSZ tagegyesületnek a segítségét kérni, ahol a pályázó tagdíjat fizet, mivel a pályázat mellékletét képző igazoló lapot ki kell állítania az egyesületnek és azt csatolnia kell a pályázónak a pályázathoz.
A pályázat beadási határideje rövid, mindössze 1 hét áll ehhez rendelkezésre. A nyertes pályázóknak a megpályázott terméket legkésőbb 2017. december 19-ig meg kell vásárolniuk. Ha ez nem sikerül, akkor sajnos a későbbiekben erre nem lesz mód.
A pályázattal kapcsolatos részletek megismerése céljából kérjük, hogy minden pályázó olvassa el, vagy olvastassa fel a pályázati kiírás tartalmát.

A pályázattal kapcsolatos anyagok letölthetők itt alább:

Pályázati kiírás

Pályázati adatlap

Pályázati igazoló lap

Sikeres pályázatírást kívánunk mindenkinek!

Angyal Gábor

***

1. 12 tiszteletjegy vakoknak és gyengénlátóknak a Stíluskavalkád koncertre

Kóruskoncert zenekarral, egy felvonásban. Így hirdeti koncertjét a Jazz and More rendezvényiroda, melyre vak és gyengénlátó személyek részére 12 db tiszteletjegyet ajánlottak fel.

– A koncert időpontja: 2017. december 4. hétfő 19.30
– Helye: RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ 1133 Budapest, Kárpát u. 23
– Sztárvendég: Wolf Kati
– Vendégművész: Varga Lala
– Karnagy: Lovas Gabriella

Jegyek igényelhetők Puskás Anettnél a szervezes@mvgyosz.hu e-mail címen 2017. november 30-a 14.00 óráig, vagy telefonon, a (061) 384-84-40-es telefonszámon 2017. november 30- án csütörtökön 9.00 és 13.00 óra között.

Kellemes szórakozást kívánunk!

Angyal Gábor

***

Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

Print Friendly, PDF & Email