MVGYOSZ hírlevél 43/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Visits: 1

Novemberben érkezik a nyugdíjemelés és a nyugdíjprémium

Novemberben kapják meg a nyugdíjasok és egyes más ellátásban részesülők a 4,5%-os nyugdíjemelést és a maximum 10 ezer Ft összegű nyugdíjprémiumot.
TOVÁBB
 
Tudnivalók a hangos tankönyvekről

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége a Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével a tankönyveket is elérhetővé teszi hangoskönyv formájában.
TOVÁBB
 
Interjú a Gépházban: Mindent megkérdezünk a vakoknak fejlesztett EVO E12-ről

A közkedvelt beszélő multimédia-lejátszó mindenes EVO termékcsalád egy új taggal bővült, és már itthon is megvásárolható.
TOVÁBB
 
 
Heti könyvajánló
Szórakoztató zsebantológia a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

100 szóban Budapest 2021
Időtartam: 1 óra 45 perc
Felolvassa: Kartali Zsuzsa

A 2014-ben indult 100 szóban Budapest történetíró pályázat kiírói szándéka szerint „szeretné elősegíteni a kulturális és tudatos részvételt a város életében, irodalmi szövegekkel és illusztrációkkal színesíteni a köztereket.” Kolumnistánk, aki a kezdetektől figyelemmel kíséri a kis antológiákat, most ott tart, hogy a tavalyi kötetet a szemetessztrájk miatt amúgy is pukkadásig tömött kukák egyikébe pottyantsa, persze csak virtuálisan...
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email