MVGYOSZ hírlevél 42/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 2

Fontos változások a felsőoktatási felvételiben 2023-tól és 2024-től

Módosul a felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet. Alapvetően bővül a felsőoktatási intézmények döntési szabadsága, 2024-től pedig a felvételi pontszámítási szabályok is megváltoznak.
TOVÁBB
 
Fényár a sötétben - egy este, két világ

Immár hagyomány, hogy a Bodor Tibor Kulturális Egyesület időről időre próbál más és más műfajokat párhuzamba hozni egy-egy vaksötét koncert alatt. Ezúttal sem lesz ez másképp: október 19-én nem kisebb vállalást valósítanak meg, minthogy az operettet és a musicaleket párosítva egyetlen este alatt igyekeznek a kétféle zenés színház közönségét kiszolgálni.
TOVÁBB
 
Hogyan kell kitölteni a népszámlálás online kérdőívét? A Gépházból kiderül!

Hangos bemutatóval készülünk azok számára, akik online kívánnak részt venni az idei népszámlálásban.
TOVÁBB
 
 
Heti könyvajánló
Őrült norvég kisregény a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Erlend Loe: Leltár (2013)
Időtartam: 2 óra 30 perc
Felolvassa: Hidasi Zsolt

A 69-es születésű norvég Erlend Loe igencsak beágyazta magát hazája kulturális életébe. Forgatókönyveket ír, fordít, kisfilmeket, videóklipeket rendez, díszletet és jelmezt tervez, de sokan keresik kritikáit és gyerekkönyveit is, emellett minden regényének hangos változata az ő felolvasásában jelenik meg. Csak egyetlenegy műfajba nem mártotta még bele a lábát: verseket sosem írt…
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email