MVGYOSZ hírlevél 14/2021 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Visits: 6

Újból terítéken a postai szolgáltatások hozzáférhetősége 
 Ismét várjuk a látássérült ügyfelek véleményét és tapasztalatait a Magyar Posta szolgáltatásainak hozzáférhetőségével kapcsolatban. Kérjük, mondja el véleményét Ön is egy párperces kérdőív kitöltésével! 
 TOVÁBB 
   
 Újdonság menüponttal bővült a webáruház 
 Az MVGYOSZ segédeszközboltjának webáruházában új funkció érhető el, amely
 megkönnyíti a vásárlók tájékozódását a termékek között. 
 TOVÁBB 
   
 Együtt a jövőnkért március – online fórum szakemberek és diákok számára 
 Az Együtt a jövőnkért online találkozósorozat márciusi alkalmán betekintést kapunk a Vakok Általános Iskolájának sokszínű munkájába, valamint megismerkedünk a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének fiataloknak szóló szolgáltatásaival. 
 TOVÁBB 
   
 Milyen ellátásokra számíthatunk, ha nem tudunk bemenni a munkahelyünkre? 
 A koronavírus-járvány miatti fenyegetettség sajnos jelenleg is fennáll, ebben a helyzetben hasznos lehet tudni, hogy milyen ellátásokra vagyunk jogosultak, ha a járványhelyzethez köthető okok miatt nem tudunk megjelenni a munkahelyünkön. 
 TOVÁBB 
   
 Kezdődjön ez a hétvége is a Gépházzal! 
 A szokásokhoz híven, a péntek este beköszöntével újra dübörög a Gépház, az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsora az online hallgatható Hobby Rádióban. 
 TOVÁBB 
   
 „Nyuszijó” ajánlatok a segédeszközboltból 
 Húsvét közeledtével nemcsak a gyakorlott fakanálforgatók, hanem az alkalmi kukták is kiveszik a részüket az ünnepi menü elkészítéséből. Az MVGYOSZ segédeszközboltja most ehhez az örömteli készülődéshez ajánl praktikus és megfizethető termékeket. 
 TOVÁBB 
   
 Heti könyvajánlók 
 Virtuóz olasz kisregény a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban 
 Alessandro Baricco harmadik regényét, mely a Selyem címet viseli, Iványi Péter ajánlja figyelmükbe. A hangoskönyv két változatban érhető el a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban. A regény főszereplője Hervé Joncour selyemhernyó-kereskedő, aki „azok közé tartozott, akik életüknek tanúi szeretnek lenni, s helytelennek tartanak minden arra irányuló igyekezetet, hogy életüket éljék". 
 TOVÁBB 
   
 Svájci bűnügyi regény a Louis Braille Könyvtárban 
 Öregember. Borotválatlan, mosdatlan. Világos zubbonyt visel, amely foltozott és szennyes, hozzá sötét, szalonnásan fénylő nadrágot, valaha egy szmoking tartozéka. A lábán ócska papucs. Bambán bámul maga elé; messziről bűzlik a pálinkától. A kőpad körül a járda teleszórva cigarettavégekkel, ott úszkálnak a hólében. Ő Matthäi, a szuperhekus. E mondatokkal indul a Louis Braille Könyvtárban  megtalálható svájci bűnügyi regény, Friedrich Dürrenmatt: Az ígéret című művének könyvajánlója. 
 TOVÁBB 
   
 Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható
 az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt,
 továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban
 és a Hobbyrádió adásában.
 A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
 Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
 A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play 
 

  
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!
  
 A hírlevelet szerkesztette:
 Sebesi Éva és Fekete Zoltán

Print Friendly, PDF & Email