Megérkeztek a szeptember havi szoftverfrissítések

Views: 21

Örömmel jelentjük be, hogy a már szokásosnak mondható JAWS és ZoomText 2019 frissítések mellett elérhetővé vált a Fusion 2019-es változata is magyar nyelven.

A Fusion kiemelt jelentősége abban áll, hogy egyesíti a két professzionális szoftver minden képességét és előnyét. A Fusion egyetlen telepítéssel teszi elérhetővé a teljes értékű JAWS képernyőolvasó és a ZoomText képernyőnagyító szoftvereket. Mostantól ez a termék is rendszeres frissítésekkel fog a magyar felhasználók rendelkezésére állni. A Fusion frissítések mindig a legújabb JAWS és ZoomText verziókat tartalmazzák.

A most megjelenő Fusion 2019 a korábbi 2018-as verzióhoz képest számos alkalmazás továbbfejlesztett támogatásával bír. Ide tartoznak a Chrome és a Firefox webböngészők, a Microsoft Office 2016 és az Office 365 irodai programcsomagok, a Skype, az Adobe Acrobat Reader DC PDF olvasó és a WordPad szövegszerkesztő is. A távoli munkamenetek támogatása is nagy mértékben javult a Citrix és a Windows Távoli asztal esetében egyaránt.

Új funkcióként jelenik meg a Fusion 2019-ben az ún. képernyő árnyékolás, ami a JAWS 2018-ban debütált. Emellett jelentősen javult az együttműködés a több monitort használó rendszerekkel.

A program már lehetővé teszi a kedvenc nagyítási szintek megadását is, amivel gyorsabbá és kényelmesebbé válik a nagyító használata.

A JAWS e havi frissítésének említésre méltó újdonsága, hogy jelentős mértékben fejlődött a magyar Braille-támogatás a Liblouis használatával.

A JAWS és a ZoomText értesíteni fogja a felhasználókat a telepíthető frissítés megjelenéséről. A Fusion 2019 önálló főverzió, ezért aki ezt választja, első alkalommal még le kell töltenie honlapunkról a szoftverfúzió egyesített telepítőkészletét. A továbbiakban már a magyar nyelvű Fusion is hathetente fog frissülni a két alkotóelemével egyidejűleg.

Amennyiben nem kap értesítést a frissítési lehetőségről, aktiválja a JAWS vagy ZoomText súgójának Frissítések keresése menüpontját.

Az új felhasználók vagy a 2019 előtti szoftver verziók használói az alábbi linkeken, illetve honlapunk Letöltések/Szoftverek oldalán érhetik el a legfrissebb telepítőkészleteket.

 

A JAWS 2019.1909 letöltési linkjei:

Online telepítő:

 

Offline telepítők:

 
 

A ZoomText 2019.1909 letöltési linkjei:

Online telepítő:

 

Offline telepítő:

 

A Fusion 2019.1909 letöltési linkjei:

Online telepítő:

 

Offline telepítő:

 

Azon felhasználóinknak, akik az ország licenc program keretében egyetemes hitelesítő kódot kértek, nem szükséges új licencet igényelniük, mert az a meghosszabbított egyéves periódusa alatt megjelenő valamennyi támogatott szoftver verziófrissítését hitelesíti. Akik azonban még nem vették igénybe az ingyenes licencet, éljenek ezzel a lehetőséggel, és egy egyszerű webes űrlap kitöltésével igényeljék a használni kívánt szoftverhez a hitelesítési kódot az ország licenc weboldalán: 

http://akadalymentes.magyarorszag.hu

Kérjük, hogy kérdéseikkel és észrevételeikkel, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Elérhetőségeink az alábbiak:

Telefon: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, e-mail: helpdesk@infoalap.hu.

Bízunk benne, hogy ismét egy olyan JAWS, ZoomText és Fusion változatot tudunk a magyar látássérült felhasználók rendelkezésére bocsátani, mely az élet minden területén, a munkavégzésben, a tanulásban és a mindennapi életvitelükben egyaránt a segítségükre lesz.

Budapest, 2019. szeptember 26.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

Print Friendly, PDF & Email