ADVENTI CIVIL BÖRZE

Views: 8

 

Egyesületünk azon 3 szerencsés csapat közé tartozik, akik a karácsonyi vásárok elmaradása miatt onli adventi adománygyűjtést folytathat.

ADVENTI CIVIL BÖRZE

Egyesületünk Vas megye területén élő látássérültek érdekvédelmét, képviseletét, életviteli nehézségeik és problémáikkal kapcsolatos ügyek intézését vállalja. Egyesületünk létszáma 208 fő, a tagság az országos trendhez hasonlóan elöregedett. Aktív tagságunk kb. 30 főre tehető, rendezvényeinkkel ezt a számot szeretnénk megőrizni és növelni. Az elmúlt években megnőtt az igény a szabadidős tevékenységek iránt, tagjaink örömmel vesznek részt kirándulásainkon, melyek alkalmával erősödik a csapatszellem és egyre sokrétűbb információhoz juthatnak. Szabadidős rendezvényeinkkel próbáljuk aktivizálni, fiatalítani az egyesület tagságát, kedvet csinálni a látássérült emberek csatlakozására egyesületünkhöz. Ezért nagyon fontos feladatunk, hogy minél nagyobb létszámban tegyük lehetővé tagjaink számára programjaink elérését, taglétszámunk növelésével pedig minél több emberhez eljusson a közösséghez való tartozás élménye, a szabadidő tartalmas eltöltése, és az egészség megőrzésének fontossága. Kiemelten fontos feladatunk az ifjúság és a felnőtt lakosság komplex érzékenyítése.  

A hozzánk befolyó adományt a nem látó tagjaink életvitelét könnyítő eszközök beszerzésére fordítanánk.

Tudjon meg többet a szervezet tevékenységéről, illetve kapcsolatfelvételi lehetőségekért látogasson el weboldalukra:

Honlapunkvasivakok.hu

E-mail: vgyve1@gmail.com

A szervezet az alábbi bankszámlaszámon fogadja az adventi adományokat (a banki átutalás során a közleménybe az „Adventi Civil Börze” megjegyzést szükséges beírni):

Számlaszám:11600006-00000000-30454976

A szervezet bemutatkozó videóját ide kattintva tekintheti meg:

 

https://youtu.be/j1e0bUTJ0Jk

 

Adománygyűjtő oldalunkat az alábbi linkre kattintva találja:

https://civil.info.hu/kezdolap/kampanyok/index?o=180

 

Köszönettel:

VGYVE vezetőség

Print Friendly, PDF & Email