MVGYOSZ hírlevél 26/2022 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Views: 3

A látássérült közlekedők véleményét is kéri a BKK

Online kutatást indított a Budapesti Közlekedési Központ, melynek célja a fővárosi közlekedés problémáinak feltárása és megoldási javaslatok előkészítése. A kérdőíves felmérésben a vak és gyengénlátó válaszadókra is számítanak!
TOVÁBB
 
Az MVGYOSZ megújuló székházáról tervezői szemmel

A szövetség podcast-csatornájának követői már hallhattak arról egy korábbi adásban, hogy milyen lesz az MVGYOSZ székházának megújult villaépülete és a mögötte épülő új szolgáltatóközpont. Most kicsit jobban elmélyedünk a villa építészeti rejtelmeiben, valamint a felújítást megelőző felmérés és tervezés kulisszatitkaiban.
TOVÁBB
 
Magyar nyelvű, vakon is játszható kalandjátékba csöppenünk a Gépházban!

A több évtizede létező, többszereplős internetes szerepjáték izgalmak és felfedeznivalók egész tárházát kínálja az erre fogékony játékosoknak.
TOVÁBB
 
Heti könyvajánló
Lírai interjúkötet a Bodor Tibor Hangoskönyvtárban

Kemény István: Állástalan táncosnő – Válogatott versek és válaszok Hegyi Katalin kérdéseire (2021)
Időtartam: 6 óra 8 perc
Felolvassa: Szemereiné Szigethy Enikő

Lovagleány-eposz, weöresi egysorosok, pszichoterápiás óda, gyerekvers a nulláról, apokaliptikus sanzonszöveg, űrhajós szerelmi ballada – Kemény István mindent tud és mindent csinál. Az „Állástalan táncosnő” nemcsak a kortárs líra egyik legváltozatosabb költőjének életmű-válogatását, hanem az egyes versek háttértörténetét is magában rejti.
TOVÁBB
 

Az MVGYOSZ Hírlevél hangos változata meghallgatható az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban az Újság kategória alatt, továbbá az ingyenesen hívható Telefotel szolgáltatásban és a Hobbyrádió adásában.
A Telefotel hívószáma: 06-80/80-45-85
Az MVGYOSZ hírlevél a 3-as menüpontban érhető el.
A Hobbyrádió minden kedden reggel 8 és este 20 órakor tűzi műsorára a hangos hírlevelet. A rádió hallgatási linkje: https://www.hobbyradio.hu/play

 
Köszönjük, hogy elolvasta hírlevelünket!

 

A hírlevelet szerkesztette:

Hegedűs Katalin és Németh Orsolya

Print Friendly, PDF & Email